Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login
Søger du job?
1.495,-
Mangler du en medarbejder?

Studiejob portal

Studiejob-danmark.dk er din jobportal, når du søger studiejob, eller når du som arbejdsgiver gerne vil i kontakt med studerende.

For studerende:

På dette website finder du alle typer studiejob.

Studiejob – Hvad er det?

Uanset, om du går på gymnasiet, eller er i gang med en kortere- eller længerevarende uddannelse på universitetet, så finder du her dit næste studiejob.

Du vil derfor både finde jobopslag, hvor det kræver en god portion faglighed for at få succes på jobbet, men også fritidsjob eller fuldtidsstillinger, der gør, at du har eller får råd til at studere. Her kan du læse mere om: Hvad er et studiejob?

Studiejob i hele Danmark

Har du tænkt på at søge studiejob i: København, Odense, Aarhus, eller Aalborg, så er du landet på den helt rigtige jobportal. Studerer du i en anden by i Danmark, kan du via dette link søge: Ledige studiejob.

For virksomheder:

Vil du gerne i kontakt med de dygtige studerende enten via: Jobopslag eller Employer Branding, så kan du med fordel læse mere om Studiejob-danmark.dk.

Du kan også kontakte Studiejob-danmark.dk direkte, så du optimerer dit rekrutteringsbudget, og når ud til din målgruppe bedst muligt.

1397

Ledige stillinger

7621

Oprettede profiler

2

Besatte stillinger

Studiejob-danmark.dk er en portal for studerende, elever og praktikanter, der er på udkig efter nye jobmuligheder. Hos studiejob-danmark.dk tilbyder vi forskellige services til virksomheder, der specifikt søger studerende til studiejobs, elev- og praktikpladser.

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.