Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Bange for at starte på nyt job

Nyt arbejde nervøs

Er du nervøs for at starte på dit nye arbejde, så er det sikkert rart at få at vide, at sådan har andre nye medarbejdere det også. For det er usikkerheden og at man er kommet ud af sin comfort zone der gør, at man føler, at der er sommerfulgle i maven.

Men der er som sagt ingen grund til nervøsitet. Dine nye kollegaer har været igennem den samme oplevelse, da de startede i deres nye job. Desuden kan du regne med, at din nye arbejdsgiver vil gøre alt for, at du får en god introduktion til dit nye arbejde. For jo bedre du har det, jo hurtigere kommer du igang, og din effektivitet vil stige.

Som ny på jobbet, så skal du heller ikke beherske alt fra første dag. Ting tager tid at lære. Laver man fejl, så er det i dit fleste tilfælde ok, men det er tilgengæld ikke i orden at lave den samme fejl igen igen. Det forventes med andre ord, at du lærer af dine fejl, og ikke mindst af alt det gode, som dine nye kollegaer kan hjælpe dig med.

 

Første dag på jobbet

Vigtigt af alt: Husk at være dig selv, når du møder ind til første dag på jobbet. Dermed menes ikke, at du skal se ud, som når du kommer hjem fra en stor festival. Du skal blot være pæn og nyvasket så at sige. Er du i tvivl om, hvilken stil du skal være, eksempelvis: Klassisk, hipster eller casual, så tænk tilbage på din jobsamtale. Hvordan var medarbejderne klædt? Er du i tvivl, kan du alternativt stille dig lidt på afstand, så du kan se, hvordan medarbejderne er klædt, når de går til eller fra arbejde.

Det er også en god idé, at være åben og imødekommende. Vent blot med at fortælle platte vittigheder, og slå gigantiske prutter, til du har været i jobbet i nogen tid, og er begyndt at få en god relation til dine nye kollegaer. Får du en invitation til et eller andet, så deltag med et smil, og se hvad det er, før du eventuelt vælger det fra, når du får en invitation næste gang.

Du ønskes alt det bedste for dit nye job

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.