Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

  Den ansvarlige

Ungarbejde.dk ApS

Klintevej 12

7100 Vejle
E-mail: info@ungarbejde.dk
Telefon: 88808834
CVR: 32075479

Selskabet Ungarbejde.dk ApS har ejerskabet af både: Ungarbejde.dk og studiejob-danmark.dk, og betegnes nedenfor som 'vi'.

 

  For annoncøren

Indrykning af annoncer

Før du begynder at indrykke annoncer, er det nødvendigt at købe en annonceløsning. Når du køber sådan en løsning, vil du blive bedt om at oprette en profil, herunder angive en e-mail adresse, så studiejob-danmark.dk kan sende dig information samt bekræftelse af din brugeroprettelse.

Oprettelse af profil

Når du opretter din virksomhed på studiejob-danmark.dk, er du selv ansvarlig for at afgive korrekte og fyldestgørende data. Vi opfordrer til at virksomhedens profil udfyldes så grundigt som det er muligt, da det vil øge muligheden for et bedre match mellem jobsøger og virksomhed.

Indhold i annoncer

Indholdet i dit jobopslag er alene dit ansvar.

På studiejob-danmark.dk optages kun annoncer med tilbud om ledige stillinger.

Alle annoncer skal overholde de love og regler, der er gældende for stillingsopslag. 

Studiejob-danmark.dk forbeholder sig ret til at nægte optagelse af annoncer, der strider mod gældende love og bestemmelser eller mod hensynet til brugeren eller studiejob-danmark.dk interesser. 

Et jobopslag må ikke indeholde krav eller ønsker i retning af religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering, alder og/eller helbredsoplysninger. Såfremt dette er tilfældet, deaktiveres opslaget af studiejob-danmark.dk og du vil blive adviseret. Vi kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de krav, tab henholdsvis relaterede tab, eller andre gener dette kan medføre, og annoncen vil ikke blive godtgjort for evt. resterende løbetid.

Studiejob-danmark.dk påtager sig intet ansvar for indholdet i annoncen og for visning af annoncer, der evt. er i strid med lovgivningen. Det er alene annoncørens ansvar.

studiejob-danmark.dk indestår heller ikke for rigtigheden af jobsøgerens data på CV eller i ansøgningen, og kan derfor ikke drages til ansvar for en eventuel ”fejlansættelse”.

Betaling og fortrydelsesret

Der kan betales med Visa, Visa Electron, Dankort, MasterCard og Maestro. Et eventuelt transaktionsgebyr vil ikke overstige de af Nets fastsatte gebyrer. Du har mulighed for at ansøge om egentlig elektronisk fakturering ved køb af årsaftaler, eller i de tilfælde, hvor du arbejder for en offentlig institution, der bruger EAN-nummer. Reklamationer skal fremsættes senest en uge efter annoncens første visningsdag. Fakturareklamationer skal fremsættes umiddelbart efter regningens modtagelse.

Bemærk at betalingsbetingelser for tilsendt faktura er netto 8 dage.

Da produktet kan tages i brug med det samme, bortfalder 14 dages fortrydelsesret og reklamationsret, dog har studiejob-danmark.dk følgende retningslinjer for fejl og mangler: Fejl og mangler ved annoncen, som ikke skyldes annoncøren, vil efter studiejob-danmark.dk’s skøn blive godtgjort ved ekstra eksponering af annoncen. Kun i særlige tilfælde, og efter vores vurdering, vil en del af det fakturerede beløb blive godskrevet. En godskrivning kan aldrig overstige det for annoncen afregnede beløb.

Studiejob-danmark.dk anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Alle kortdata sendes krypteret. Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkortinformationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til NETS/Teller. 

  For den jobsøgende

 

Oprettelse af profil

Når du opretter dig som bruger på studiejob-danmark.dk, vil dine oplysninger blive registreret og opbevaret af den dataansvarlige og databehandleren.

 

Formålet med registreringen er at give studiejob-danmark.dk mulighed for at kontakte dig pr. mail, og igennem os vil en potentiel arbejdsgiver også kunne kontakte dig.

 

Dine personlige oplysninger

 

De oplysninger, der kan identificere dig (email, navn, adresse, telefonnummer og foto), er ikke tilgængelige for annoncørerne, med mindre du selv vælger at gøre dine data offentlige. Studiejob-danmark.dk er ikke længere ansvarlig for, hvordan dine data måtte blive brugt, når du vælger dette.

 

Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis vedrører religion, race, politiske forhold, fagforeningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger på studiejob-danmark.dk.

 

Vi forbeholder os retten til at fjerne dele af dine indtastede oplysninger såfremt vi bliver bekendt med, at din profil eller dit CV indeholder ukorrekte eller ulovlige oplysninger.Vi vil meddele dig sådanne ændringer. Du kan altid se og rette dine oplysninger ved at logge ind og vælge de relevante menupunkter. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte studiejob-danmark.dk via: info@studiejob-danmark.dk.


Du er selv ansvarlig, hvis du skriver data, som du ikke ønsker offentliggjort, andre steder på din profil.

 

Dit ansøgningsmateriale

 

Hvis du ansøger en stilling via vores onlinesystem, gemmer vi dine personlige oplysninger (ansøgning og CV) forbundet med ansøgningen i vores system, så længe vi har et konkret, sagligt formål med dette. Det vil sige op til 3 måneder efter sidste dato for jobopslaget. Det er kun studiejob-danmark.dk og den virksomhed, der søger en medarbejder, der har adgang til dine oplysninger i forbindelse med din online ansøgning samt CV.

 

Sletning af dine oplysninger

 

Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind og i venstre side vælge 'Indstillinger'.

Herfra kan du framelde dig nyhedsbreve eller helt slette din konto.

Ønsker du blot at slette eller ændre din jobagent, klikker du i venstre side på: Jobagent.

 

Hvis du ønsker, at vi sletter alle de registrerede oplysninger, så skal du slette hele din brugerprofil og ikke kun CV'et.

Vi sletter automatisk dine oplysninger efter 5 år regnet fra den dato, hvor du sidst har opdateret dem.

 

Ansvarsfraskrivelse

 

Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle formål.

 

Vi kan ikke gøres ansvarlig for tab, som du måtte lide, fordi vi ændrer eller nedlægger vores service, eller at vores service er utilgængelig.

 

Vi kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på siden - uanset om disse mod forventning skulle være ukorrekte. Vi kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer, som findes på studiejob-danmark.dk.

 

Vi opfordrer dig til at tjekke disse betingelser jævnligt, da det kan være nødvendigt at ændre dem. Dette kan eksempelvis ske i forbindelse med ændringer i vores service eller ændringer i lovgivningen. 

 

Se også vores persondatapolitik

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser