Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Få en god start på din uddannelse ved siden af dit studiejob

At balancere mellem et studiejob og et studie, kan være en kunst i sig selv, hvis man både ønsker at præstere på et højt niveau på gymnasiet/universitet, og yde en fornuftig indsats på sit studiejob. Derfor vil vi give dig 3 tips til, hvordan du som studerende kan skabe en god og sund balance mellem studiet og studiejob.

1. Husk at strukturer din hverdag

I og med at det er en tidskrævende kombination, at både passe et studie og et studiejob, er det super vigtigt, at du lægger en klar plan for uge til uge, hvordan din din kommende uge ser ud.

Her kan det være en god ide at bruge en kalender. For udover at være på jobbet og sidde i klasselokalet, så skal der også afsættes dedikerede tid til lektier, venner, fritidsaktiviteter.

Hvis det er vigtigt for dig, at opnå solide resultater på dit studie, kan det anbefales at du udvælger bestemte tidspunkter, hvori du laver lektier eller forbereder dig til næste undervisning.

2. Søg hjælp til dine lektier og hjemmeafleveringer

Man kan ikke være god til alt, derfor kan det være en god ide at opsøge hjælp til sine svage sider.

Der findes utallige hjemmesider på nettet, hvor du kan hente undervisningsmaterialer, noter og andre hjælpemidler, der kan give dig en bedre faglige forståelse indenfor det givne fag og emne. En af disse hjemmesider er inspo.dk, der er en database af noter og hjælpemidler til dig som gymnasielev, der ønsker at forbedre dig fagligt. 

Du kan også vælge at få en mentor eller lektiehjælper, der kommer og hjælper dig hjemme i privaten.

3. Husk at holde fri

Det kan være stressende at skulle passe et studie med tonsvis af lektier og et studiejob, derfor er det vigtigt at du også holder fri og kobler af. Du definerer selv, hvordan du kobler af, men det kan være en god ide at ses med nogle venner, dyrke sport eller se en god film, hvor du får tankerne væk fra den hektiske hverdag med arbejde og studie.

Når du kommer tilbage på dit studie, vil du opleve hvordan du har fået ny frisk energi og inspiration til at give den gas.

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.