Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Studiejob over 18 - Sådan finder du dit studiejob

Studiejob over 18

Studiejob over 18 år er for dig, der enten går på gymnasiet - tager en korterevarende uddannelse eksempelvis en akademiuddannelse - eller er igang med en bacheor- eller kandidatniveau.

Vælger du at søge et studierelevant job, så er det en forudsætning, at du er nået x-tid ind i din bachelor- eller kandidatuddannelse.

Omvendt søger du et almindeligt ufaglært job som studerende, så er dine muligheder større for at finde et studiejob. 

Hvordan du kan gøre i forhold til at søge studiejob, kan du se din denne korte video, hvor du også får andre tips og tricks:

 

Studiejob løn

Din løn i dit studiejob kan afhænge af, hvad du studerer. Går du på en gymnasial uddannelse, betragtes din arbejdsindsats af arbejdsgiveren som værende ufaglært arbejdskraft.

Omvendt, hvis du er IT-studerende, så kan du formentlig godt forhandle dig til en bedre løn i forhold andre brancher og dermed også studerende. Det skyldes at efterspørgslen efter IT-studerende er høj.

Finder du et studiejob, hvor du arbejder i det offentlige, så vil det alt andet lige være HK-overenskomsten, som du kommer ind under. Er du igang med din kandidat-uddannelse, så kan det være, at det er AC-indkomsten (akademikernes fagforbund), som du får løn ud fra.

Et studiejob på det private arbejdsmarked afhænger i de fleste tilfælde af en lønforhandling imellem dig og arbejdsgiveren. Det er ikke usædvanligt at en studiejob løn ligger i niveauet 110-130 kroner i timen.

LEDIGE STUDIEJOB

Der findes ledige studiejob i hele Danmark. Studerer du i en af de store studiebyer, kan du starte din søgning direkte her:

Studiejob København over 18

Studiejob Aarhus over 18

Studiejob Odense over 18

Studiejob Aalborg over 18

Men fortvivl ikke, der er også gode studiejob at søge i resten af Danmark. Du kan søge dit næste studiejob via nedenstående link. Derfra kan du også oprette en gratis konto, så du får automatisk besked pr. email, når der er nye studiejob at søge i dit område:

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.