Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

ATP

Kongens Vænge 8

3400 Hillerød

  • Ingen ledige stillinger fundet.

Bag ordene; ’din karriere, danskernes tryghed’ ligger en virksomhed, der arbejder for at sikre økonomisk grundtryghed og bidrage til en effektiv velfærd for hele Danmark. Disse værdier har været kernen i ATP siden den spæde start. I dag er ATP Danmarks største pensions-, investerings- og administrationsforretning, hvor 2800 ansatte hver dag arbejder i hver deres felt mod et fælles mål om at skabe forbedringer i det danske samfund.

Er du medarbejder hos ATP, har du ikke bare et job, der betaler dine regninger. ATP er nemlig en virksomhed, hvor der bliver sat fokus på din personlige og faglige udvikling. Engagerede ledere og medarbejdere arbejder simultant for individuelle og fælles målsætninger, hvilket sikrer en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, der er kåret som danmarksmester i livslang læring - illustreret via et højt fokus på intern kompetenceudvikling.

De største opgaver, der varetages hos ATP, er sikring af en effektiv administration af pensions- og sikringsordninger, samt formueforvaltning og varetagelse af forskellige sociale velfærdsydelser, såsom folkepension og boligstørre via Udbetaling Danmark. Der er altså mange muligheder, hvis du ser en fremtid som medarbejder i ATP, der beskæftiger sig med meget mere end blot pension.

Som en af de største pensionsvirksomheder i hele Europa, kræves det en særlig grad af ansvarlighed, troværdighed og faglighed at blive en del af medarbejderstaben. Den svære balance mellem at skabe kontinuerlig effektivitet og samtidig sikre medarbejderglæde og trivsel, er en udfordring, der bliver taget alvorligt hos ATP, der har arbejdsmiljøcertificeret siden 2003.

For at skabe og bevare en virksomhed, hvor arbejdsglæden er i top, har medarbejderne selv formuleret virksomhedens værdier. Kan du se dig selv i nøgleord såsom konkurrencedygtig, troværdig, nyskabende og respekt? Og er du en holdspiller med høje ambitioner? Så kan du måske se dig selv blive en del af ATP i fremtiden.

Du kan læse mere om, hvordan du kickstarter din karriere hos ATP via en af følgende kontaktmuligheder:

Mail: hr-adm@atp.dk

Tlf: 70 11 12 13

Atp.dk

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser