Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Bauhaus

Anelystparken 16

8381 Tilst

BAUHAUS er en af Europas allerstørste og mest kendte byggevarekæder med mere end 300 varehuse i 19 lande. Vi åbnede det første varehus i Danmark i 1988 og er i dag repræsenteret i 17 byer i Danmark.

Vores stærke position i markedet og grunden til, at vi har kunnet eksistere så længe, skyldes blandt andet, at vi tilbyder både håndværkere og private personer branchens største udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, under ét og samme tag.

Vores målsætning er ikke bare at kunne tilbyde det suverænt største udvalg af produkter inden for vores branche, men også at yde den bedste kundeservice. I BAUHAUS kalder vi os for specialister indenfor værksted, hus og have fordi vi er mere end et byggemarked. Vi lægger stor vægt på at kunne yde den bedste og mest effektive kundeservice og kunne hjælpe vores kunder med deres gør-det-selv opgaver. Derfor har vi store forventninger til vores medarbejderne og ansætter folk, der kan lidt mere end de fleste.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, da det kun er med deres hjælp, at vores virksomhed forsat er succesfuld og vores kunder forbliver tilfredse. BAUHAUS er en arbejdsplads, hvor vi tager hånd om og respekterer hver enkelt medarbejder. Vi gør meget ud af at være en arbejdsplads i konstant udvikling og tilbyder den enkelte medarbejder gode udviklings- og karrieremuligheder, blandt andet ved, at vi rekrutterer flere ledende stillinger internt i organisationen.

Vi tror, at glæde, energi og udvikling for den enkelte medarbejder i BAUHAUS, skabes via god ledelse, gode kollegaer, spændende udfordringer sammen med muligheden for at kunne udvikle sig både personligt og fagligt. Vi er overbeviste om, at tilfredshed er med til at motivere vores medarbejdere. Derfor prøver vi med vores medarbejderpolitik at sætte den enkelte medarbejders kreative initiativer i fokus samt give den enkelte medarbejder et selvstændigt ansvar.

Kan du se dig selv i en spændende stilling i en dynamisk og moderne virksomhed, hvor der er mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt og hvor du vil blive udfordret? Så bør du overveje at søge job hos BAUHAUS.

På vores hjemmeside www.bauhaus.dk kan du læse alt, hvad der er værd at vide om BAUHAUS og se alle vores ledige stillinger.

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.