Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Vil du gerne tjene penge på din Instagram konto, og kan sige ja til nedenstående, så er dette lige jobbet for dig: 

    • Du har mindst 500 følgere på din Instagram konto
    • Din Insta profil er troværdig
    • Du har en god dialog med dine følgere
    • Du vil gerne tjene penge via din Instagram konto

    Har du en god ven eller veninde, der har en Instagram kanal, der passer til ovenstående, så må du meget gerne dette jobopslag.

    Der er mange fordele for dig ved at bruge Loggershut.dk til at komme i kontakt med virksomhederne. Det er gratis for dig, og du kan til enhver tid selv vælge, hvilke services eller produkter, som du ønsker at reklamere for. Det er muligt for dig at slette din Loggershut konto, på hvilket som helst tidspunkt, som du eventuelt ønsker det. Du kan se flere fordele på Loggershut.dk

    Virksomhederne som kan kontakte dig, bliver vejledt i, hvordan man må lave markedsføring via dig og Instagram.

    Hvordan ansøger jeg?

    Klik på den grønne ansøgningsknap nedenfor, og tilmeld dig som influencer på Loggershut.dk. I forbindelse med at du laver en profil på Loggershut.dk, vil du blive bedt om at give nogle ikke følsomme oplysninger, herunder links til din Instagram konto, og links til andre sociale medier, hvis du gerne - ud over Instagram - eksempelvis vi bruge din blog eller YouTube til at tjene penge på.

    Ansøgningsproces

    Så snart du har tilmeldt dig som influencer på Loggershut vil vi screene din profil på de sociale medier. 

    Hvis du har en privat Instagram konto, eller fået falske følgere via #hagstags eller lignende, så behøver du ikke at søge, for så kommer du ikke igennem vores kvalitetssikring.

    Omvendt har du en god profil, så bliver du naturligvis godkendt, og virksomhederne kan derefter henvende sig til dig, så du kan begynde at reklamere for virksomhedens produkter, og på den måde have et job og tjene penge.

    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Penge for alt du gør

    Eovendo er en gratis portal, hvor du får kontanter for at være aktiv medlem. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene.

    For godt til at være sandt?

    Nej, du får penge for at modtage rabatkuponer, se reklamefilm, sige din mening, tilmelde dig nyhedsbreve, besvare spørgeskemaer og meget mere. Uanset hvad du gør, er der penge at hente.

    Og der er masser af konkurrencer…

    Hver dag er der masser af konkurrencer fra vores samarbejdspartnere. Vi har også weekendkonkurrencer og masser af forskellige gratis skrabespil.

    Hvad kan jeg tjene penge på?

    • Gode tilbud
    • Konkurrencer
    • Nyhedsbreve
    • Reklamefilm
    • Skrabespil
    • Spørgeskemaer

    - og meget mere

    Job hos eovendo

    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Er du i gang med en uddannelse som virksomhedsøkonom og/eller ingeniør? Så har du chancen for at påbegynde en karriere ud over det sædvanlige. Et H&M Summer Internship kan for studerende med en forretningsmæssig indstilling blive platformen til en succesfuld karriere, der kan bringe dig vidt omkring og ud i verden! 

    Vi søger studerende, der forventer at afslutte deres studier inden for to år, og som ønsker at få et indblik i en af verdens største detailhandelsvirksomheder. Programmet gennemføres i en af vores globale afdelinger på hovedkontoret i Stockholm. Programmet løber hver sommer i juni-juli måned. Formålet med H&M Summer Internship er at finde fremtidige ledere, der gerne vil vokse inden for H&M.

    Ser du verden som din fremtidige arbejdsplads, og er du interesseret i at omsætte analyse til handling i takt med, at H&M ekspanderer?

    For nærmere oplysninger og information om ansøgningsperioden til H&M Summer Internship kan du klikke her.

    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Så kan det være, at et omdelerjob, hvor du leverer reklamer og aviser til husstande, er noget for dig. Vi leder altid efter friske individer, der er interesseret i at få en ekstra indtægt.

    Vi tilbyder et fleksibelt studiejob, hvor der stadig er tid til studier, sociale arrangementer eller hvad du ellers gerne vil lave i din fritid. Derudover er jobbet nemt og typisk meget tæt på dit hjem.

    Jobbet består i al sin enkelthed i, at du skal omdele reklamer og aviser til husstande. Vi har gjort det så nemt som muligt. Derfor leverer vi reklamerne pakkede og klar til omdeling på din adresse sammen med aviserne. For at gøre det let at komme rundt med tryksagerne, stiller vi en trailer til rådighed for dig. Når du er færdig med din omdeling, skal du give os besked.

    Om dig:

    • Du er fleksibel, mødestabil og pligtopfyldende
    • Du kan lide at have ansvar for dit eget arbejde
    • Du sætter en ære i at levere kvalitet
    • Du er interesseret i at arbejde udendørs

    Vi tilbyder:

    • Et fast studiejob
    • Muligheden for ekstra arbejde i ferieperioder
    • Fleksible arbejdstider
    • Et job i nærheden af hvor du bor
    • Der er ingen weekendvagter

    Er du interesseret i jobbet, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan udfylde vores ansøgningsformular ved at trykke på ”søg job” nederst i dette jobopslag. Har du spørgsmål til jobbet, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 10 40 00.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

    Læs mere
  • Job_listing_image

    25. Feb

    H&M SØGER SALES ADVISOR-ELEVER TIL HELE DANMARK
    Læs mere og send din ansøgning på hm.com/elev senest 25. februar 2018
     
    Er du klar til en udfordrende karriere i vores energiske virksomhed, hvor salg, kundeservice og den nyeste mode er i centrum?
     
    Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i H&M. Vi tilbyder en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og endeløse muligheder for personlig og professionel udvikling.
     
    ROLLEN SOM SALES ADVISOR-ELEV
    Som elev i H&M bliver du en vigtig del af teamet og prøver kræfter med alt det arbejde, vi udfører for at give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse og skabe imponerende salgsresultater. Dine vigtigste opgaver er at:
     
    • Yde nærværende og indbydende kundeservice ved kassen, på salgsarealet og i prøverummet
    • Håndtere nye varer hurtigt og effektivt hver dag – udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af dit daglige arbejde
    • Udvikle din forståelse for H&M’s brand, salg, drift og produkter igennem hele din uddannelse
    • Altid være opdateret på vores nyeste kollektioner og aktiviteter – din viden og vejledning inspirerer til salg!
    • Bidrage til den positive stemning i dit team igennem teamwork og ærlig feedback
     
    I løbet af uddannelsen gennemfører du otte skoleuger sammen med andre H&M-elever på Innovationsfabrikken i Kolding. Her udvikler du din faglige viden og får nye idéer og redskaber, som du arbejder videre med i butikken. Du deltager også i forskellige workshops, der gør dig klar til din fremtidige karriere i H&M!
     
    DIN PERSONLIGHED OG BAGGRUND
    Lige som alle andre i H&M er du en initiativrig og åben teamplayer, som er fuld af energi og har en ”can-do-attitude”. Vi forventer desuden, at du:
     
    • Har gennemført en adgangsgivende grunduddannelse senest i slut august 2018 – eksempelvis HG2, HGS, EUD eller EUX, eller HHX/STX/HF i kombination med det påkrævede grundforløb. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang til at blive salgsassistentelev.
    • Har lysten og motivationen til at få mest muligt ud af din uddannelse – både i butikken og på skolemodulerne
    • Har en stærk passion for salg og kundeservice og stortrives i et miljø med højt tempo
    • Er åben og ærlig i din feedback og kommunikation med kollegaer og lederteamet
    • Elsker detailbranchen og har drive til at udvikle dig selv og din karriere sammen med H&M
     
    Som du kan se, er din personlighed og attitude det vigtigste for os. Udfyld alle felter i din jobprofil, og vedhæft dit CV, en kort motiveret ansøgning og dit eksamensbevis eller karakterblad. Stillingerne ønskes besat 1. september 2018, så send os din ansøgning snarest muligt og senest 25. februar 2018.
     
    Lyder det interessant? Her er din chance for en uddannelse fyldt med muligheder – vi ser nemlig dig som fremtidens leder!
    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Fandt du ikke et ledigt job, der matchede netop dine ønsker og kvalifikationer? Her kan du sende os din ansøgning uopfordret og vise din interesse for et studiejob i H&M!

    Vi tilbyder en tempofyldt arbejdsplads, hvor kunden er i fokus, og hvor passionen for mode og salg er drivkraften bag alt, hvad vi gør. Med et job i H&M følger masser af kundekontakt, fantastiske kollegaer, og chancen for en karriere fyldt med muligheder – vores medarbejderes personlige udvikling er nemlig en central del af H&M's succes!

    Med et studiejob i én af H&M's butikker er der masser af forskellige arbejdsopgaver – og masser af muligheder for at skabe en positiv shoppingoplevelse for vores kunder! De vigtigste opgaver er at:

    • Yde fantastisk service i kassen, på salgsarealet og ved prøverummet – god service er afgørende for vores succes!
    • Altid være opdateret på H&M's nyeste kollektioner og salgsaktiviteter – høj kvalitet og stor viden giver det bedste grundlag for salg!
    • Hurtigt og effektivt håndtere nye varer – udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af det daglige arbejde!
    • Bidrage til den positive stemning i teamet – feedback og teamwork er nogle af vores største styrker!

    Vi forventer, at du lige som alle andre i H&M's team er en social, åben, og initiativrig teamplayer, som er fuld af energi og har en positiv attitude. Dine personlige egenskaber inkluderer også en stærk passion for den nyeste mode, aktivt salg og direkte service. Du er fleksibel og klar til skiftende arbejdstider med både aften- og weekendarbejde, og så er du ærlig og positiv i din kommunikation. Sidst men ikke mindst har du lyst til at lære og udvikle dine faglige og personlige kompetencer sammen med H&M!

    Det er din personlighed, der betyder mest for os. Husk derfor at udfylde alle felter i din jobprofil så præcist som muligt og at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, så vi kan få et rigtig godt indtryk af dig og dine ønsker til et studiejob i H&M. Det er også vigtigt, at du altid holder din jobprofil opdateret og holder øje med, om vi slår et nyt job op, der kunne være et perfekt match for dig!

    Lyder det interessant? Send din ansøgning nu og få chancen for en karriere ud over det sædvanlige!

    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Er du talentfuld og på udkig efter en international karriere i energisektoren? Find flere oplysninger her om vores internationale trainee-program.

    En bæredygtig verden med ren energi til alle – det er vores mission. Og hvis det handler om fremtiden for energi, skal der tænkes globalt. Har du det ambitionsniveau, der kræves for at udvikle dig til at blive en af de dygtigste og komme helt til tops i energisektoren? Tag imod udfordringen, og få mulighed for at blive et af Vattenfalls talenter, som skal være med til at forme fremtidens energiforsyning. Find ud af, hvad Vattenfalls internationale trainee-program kan tilbyde dig.

    En kickstart i Vattenfall

    Hos Vattenfall, en europæisk markedsleder i energisektoren, arbejder mere end 20.000 medarbejdere sammen om omlægningen til bæredygtig energiproduktion.

    Som international trainee får du i løbet af et år mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige færdigheder – både nationalt og internationalt. Vi vil oplære dig og klæde dig på til fremtidige udfordringer. Med vores trainee-program stræber vi efter at maksimere din personlige vækst og udvikling – både individuelt og i gruppesammenhæng – og den øverste ledelse er med hele vejen.

    Hvis du er interesseret i at arbejde som energiekspert, innovativ leder eller projektleder i energisektoren, så er Vattenfall det rette sted for dig. Vi har brug for fantastiske ledere på alle områder.

    Kom godt i gang

    Vores internationale trainee-program tilbyder omkring 20 trainee-stillinger fordelt på forskellige lokationer i de lande, hvor Vattenfall har aktiviteter. Programmet forløber over 12 måneder og starter hvert andet år i september.

    Hver trainee-stilling er tilknyttet en afdeling inden for et Business Area og en lokation. Derfor har hver stilling sine egne specifikke ansvarsområder og udfordringer. Du kommer til at arbejde sammen med dine kolleger både nationalt og internationalt på daglig basis – både i din stilling som trainee og i forbindelse med to opgaver (en 4-ugers opgave og en 8-ugers opgave). I forbindelse med opgaverne kommer du til at lære de andre Business Areas i Vattenfall at kende, både nationalt og internationalt. Da din udvikling er vigtig for os, vælger du selv disse opgaver.

    Personlig udviklingsplan

    Sideløbende med trainee-programmet kommer du til at deltage i internationale workshops under seminarugerne. I løbet af disse uger vil der være fokus på din valgte udviklingsvej og vores kerneværdier. Som en del af programmet kommer du også til at besøge nogle af vores sites, eksempelvis kraftværker og vindmølleparker, sammen med de andre trainees. Det vil gøre dig fortrolig med de forskellige kulturer, der findes i Vattenfall.

    Opdag dine talenter

    I løbet af trainee-programmet vil du få al den støtte, du har brug for. En linjeleder og tidligere trainees vil hjælpe dig på et individuelt plan. De hjælper dig med at identificere, hvor dit talent bedst muligt kan udnyttes, så du kan forberede dig bedst muligt på en international karriere. Din personlige udvikling er en afgørende del af trainee-programmet.

    Er du vores næste trainee?

    Er du en af de bedste på dit studie? Så er det måske dig, vi leder efter. Du har maksimalt et års erhvervserfaring og er flydende i forretningsengelsk, både skriftligt og mundtligt. I nogle stillinger er lokale sprogfærdigheder et krav. I så fald vil det fremgå af jobbeskrivelsen. Derudover kan det være en fordel at kunne andre sprog.

    Den generelle jobbeskrivelse angiver, at regelmæssig rejseaktivitet er en del af jobbet. Derudover skal du være forberedt på at kunne blive (midlertidigt) forflyttet i forbindelse med trainee-stillingen eller en af opgaverne. Bemærk, at vi i vores udvælgelsesproces lægger meget vægt på din forklaring på og motivation for de valg, du har taget i dit liv.

    Det kan vi tilbyde dig

    Vattenfalls internationale trainee-program kan kickstarte din karriere som en af energisektorens kommende eksperter. Hver stilling har en konkurrencedygtig løn og en rigtig god lønpakke. Du får selvfølgelig rig mulighed for at udvikle dig. Når du har gennemført programmet, vil du have rig mulighed for at udvikle dig yderligere i virksomheden. Mere end 60 % af alle tidligere internationale trainees arbejder stadig i Vattenfall.

    Sådan søger du

    Ansøgningsperioden for trainee-programmet 2017 er nu udløbet. Du kan tilmelde dig vores jobagent for at blive informeret, når der kommer nye trainee-programmer. Vi forventer, at dette bliver omkring december 2018 – januar 2019.

    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Innovation is a keyword at Eltronic. We value new initiatives and perspectives, and we welcome applications from people looking for an apprenticeship, internship or student job. Read below to learn how existing Eltronic employees have kick-started their career with us.

    From student worker to Junior Sales Engineer

    Kasper Andersen - Junior Sales Engineer

    Being a Global Business Engineering student, I was keen on finding a student job where I could gain some practical experience and combine international sales with engineering. This was exactly what I was given the chance to do at Eltronic. I started in August 2016 as a student worker in the Eltronic SBU Production IT & Automation. My main task consisted in preparing case studies and other sales material. This gave me a good insight in the business and also the chance to talk to a lot of colleagues and customers. In addition to this, I was responsible for the maintenance and further development of our CRM system and I also participated in the preparation of business plans for the department.

    Being a student worker at Eltronic has provided me with invaluable experience. Right from the beginning, I was trusted with a great deal of responsibility, and I was allowed to test and implement my own ideas and solutions in practice. When in doubt, I have always had colleagues prepared to help and answer my questions.

    In my opinion, Eltronic is a great place to start your career. The working environment is very open and innovative, and - if you are curious and show interest - you can gain insight into a lot of different industries and job types. For me, my job as a student worker at Eltronic ended in the best possible way – with a permanent position as Junior Sales Engineer.

    An internship resulting in a permanent position

    Christina Nissen Kristensen

    As part of my M.Sc. within Operation and Supply Chain Management at Aalborg University I started as an intern at Eltronic in September 2015. The internship was established as a cooperation between Eltronic and a large Danish manufacturing company where Eltronic had already supplied a solution with additional potential. 

    Combining an internship at a knowledge company like Eltronic with an actual project at a large manufacturing company has been an absolute win-win. At Eltronic I was allowed to delve into the technical and practical knowledge gained from working with the manufacturing industry for more than a decade. And by working with an actual project at one of Eltronic's customers, I was able to learn about manufacturing and to test and implement my ideas in practice. 

    For my master thesis, I was allowed to further develop the project in cooperation with Eltronic and their customer. And as I finished my Master degree, Eltronic offered me a position as Concept Engineer. 

    The best thing about working with and for Eltronic has been the freedom and drive that characterize the company. If you have an idea or see an unrealized potential, you are free to test it and see it through. Eltronic contains an enormous amount of knowledge and if you show interest and ask questions, you are able to learn so much more than you will ever be able to at university.

    Apprenticeship with multiple tasks

    Jacob Lykken - Electrician apprentice

    I started my apprenticeship at Eltronic in February 2016. I already knew a little bit about Eltronic and the type of projects handled by the company from a family member who works here. One of the things that I found most appealing about Eltronic was the fact that the company works with so many different types of customers, industries and projects. This has also turned out to be one of the things that I like the most about working here.

    In my daily work, I handle all kinds of tasks. From running and connecting cables, assembling and mounting electrical panels to maintaining and troubleshooting a variety of systems and equipment. I never have two days that are the same. Depending on the stage of the project I am working on, I either work in our own workshop or I am out working at the customer’s site. I always work together with one or more experienced colleagues. They let me handle most of the work on my own, but if I have questions, they are always there to guide me in the right direction.

    Recently, my team leader has allowed me to follow an entire project from start to finish. This means that I will be involved in all aspects of the project and participate in the final commissioning at the customer’s site in Germany. I really look forward to this – and to the many other projects that I will be working on for Eltronic in the future.

    Would you like to know more?

    If you are eager to apply your theoretical knowledge to real-world projects, please contact us. Send your application and CV to job@eltronic.dk or contact me for further information.

    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Innovation is a keyword at Eltronic. We value new initiatives and perspectives, and we welcome applications from people looking for an apprenticeship, internship or student job. Read below to learn how existing Eltronic employees have kick-started their career with us.

    From student worker to Junior Sales Engineer

    Kasper Andersen - Junior Sales Engineer

    Being a Global Business Engineering student, I was keen on finding a student job where I could gain some practical experience and combine international sales with engineering. This was exactly what I was given the chance to do at Eltronic. I started in August 2016 as a student worker in the Eltronic SBU Production IT & Automation. My main task consisted in preparing case studies and other sales material. This gave me a good insight in the business and also the chance to talk to a lot of colleagues and customers. In addition to this, I was responsible for the maintenance and further development of our CRM system and I also participated in the preparation of business plans for the department.

    Being a student worker at Eltronic has provided me with invaluable experience. Right from the beginning, I was trusted with a great deal of responsibility, and I was allowed to test and implement my own ideas and solutions in practice. When in doubt, I have always had colleagues prepared to help and answer my questions.

    In my opinion, Eltronic is a great place to start your career. The working environment is very open and innovative, and - if you are curious and show interest - you can gain insight into a lot of different industries and job types. For me, my job as a student worker at Eltronic ended in the best possible way – with a permanent position as Junior Sales Engineer.

    An internship resulting in a permanent position

    Christina Nissen Kristensen

    As part of my M.Sc. within Operation and Supply Chain Management at Aalborg University I started as an intern at Eltronic in September 2015. The internship was established as a cooperation between Eltronic and a large Danish manufacturing company where Eltronic had already supplied a solution with additional potential. 

    Combining an internship at a knowledge company like Eltronic with an actual project at a large manufacturing company has been an absolute win-win. At Eltronic I was allowed to delve into the technical and practical knowledge gained from working with the manufacturing industry for more than a decade. And by working with an actual project at one of Eltronic's customers, I was able to learn about manufacturing and to test and implement my ideas in practice. 

    For my master thesis, I was allowed to further develop the project in cooperation with Eltronic and their customer. And as I finished my Master degree, Eltronic offered me a position as Concept Engineer. 

    The best thing about working with and for Eltronic has been the freedom and drive that characterize the company. If you have an idea or see an unrealized potential, you are free to test it and see it through. Eltronic contains an enormous amount of knowledge and if you show interest and ask questions, you are able to learn so much more than you will ever be able to at university.

    Apprenticeship with multiple tasks

    Jacob Lykken - Electrician apprentice

    I started my apprenticeship at Eltronic in February 2016. I already knew a little bit about Eltronic and the type of projects handled by the company from a family member who works here. One of the things that I found most appealing about Eltronic was the fact that the company works with so many different types of customers, industries and projects. This has also turned out to be one of the things that I like the most about working here.

    In my daily work, I handle all kinds of tasks. From running and connecting cables, assembling and mounting electrical panels to maintaining and troubleshooting a variety of systems and equipment. I never have two days that are the same. Depending on the stage of the project I am working on, I either work in our own workshop or I am out working at the customer’s site. I always work together with one or more experienced colleagues. They let me handle most of the work on my own, but if I have questions, they are always there to guide me in the right direction.

    Recently, my team leader has allowed me to follow an entire project from start to finish. This means that I will be involved in all aspects of the project and participate in the final commissioning at the customer’s site in Germany. I really look forward to this – and to the many other projects that I will be working on for Eltronic in the future.

    Would you like to know more?

    If you are eager to apply your theoretical knowledge to real-world projects, please contact us. Send your application and CV to job@eltronic.dk or contact me for further information.

    Læs mere
  • Job_listing_image

    31. Jan

    Økonomi karriere hos Mærsk

    1098, København K

    Maersk Group oil and gas jobs explained

    Energy is a complex business. The path from suspecting there may be energy reserves beneath the ground in a particular location, to actually being in a position to provide energy to consumers in the state it needs to be, is extremely long, and has many challenging, often risk-laden steps.
    Maersk Group is involved in many of the steps on this path. From Exploration and Production, through drilling and extensive oil and gas services, there are many different types of people required to keep our essential production and distribution chain working as it should.
    Whether you have an entry-level job as a ‘roughneck’ on a rig, are the captain of a 400m oil tanker, or the CEO of a business unit, you need exceptional drive, dedication and a high level of skill, in order to be a member of the Maersk oil and gas teams. Everyone who works within Maersk has an important part to play and must come to work every day ready to play it to the full.

     

    Oil and gas jobs – where do you fit in?

    Almost everyone’s career in oil and gas is unique.
    Though work in Maersk is most frequently team-oriented, and we expect all our employees to have a good grasp of the bigger picture, there is a technical/commercial divide in oil and gas roles.
    There are certain roles that you can come to with any background degree, whilst other roles are the exclusive reserve of individuals with specific scientific qualifications.
    Applicants for all types of role must be able to provide evidence of strong drive, confidence and motivation. Goal-orientation, hard work and outstanding performance should be the main lines in your CV story. On top of this, we aspire to employ highly-principled individuals, who are honest and respectful; people who work and live with integrity and innate ethical standards which echo Maersk Group values.

     

    Maersk Group oil and gas: commercial careers

    The Oil and gas business require the full range of commercial and administrative functions within management, sales, marketing, etc. For some of these jobs, a scientific background is required, for others, a business background or other relevant experience is more appropriate. See each individual job description for specific requirements. 
    The backgrounds of our oil and gas technical employees vary, but our specialists are frequently qualified engineers (mechanical,

    chemical, civil or other) or scientists such as geologists or geochemists. Other scientific disciplines, such as physics and chemistry are also well represented throughout. Consult individual job specifications for specific requirements. 

    Typical backgrounds for a commercial career within the Maersk Group:

    • Accounting
    • Business
    • Commerce
    • Business Administration
    • Economics
    • Energy Management
    • Engineering (chemical, mechanical, civil)
    • Finance
    • Human Resource Management
    • Industrial Relations
    • Law
    • Management
    • Information Systems
    • Marketing
    • Sales
    • Supply Chain Management
    • Transportation
    • Logistics or Distribution
    Læs mere
Sortér efter
loading

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser