Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
 • Job_listing_image

  30. Jun

  Tjen penge på spørgeundersøgelser!

  Ønsker du at tjene penge imens du er på farten, eller er hjemme? Så tilmeld dig hos Triaba, og svar på nogle spørgeundersøgelser. Du får op til 40 kr pr. undersøgelse. Beløbets størrelse afhænger af længden på spørgeskemaet.

  1. Start med at tilmelde dig Triaba
  2. Downloaded denne app: OpinionApp
  3. Login via appen og start med at tjene penge

  Meld dig ind i dag!

  Læs mere
 • Job_listing_image

  30. Jun

  Vil du gerne tjene penge på din Instagram konto, og kan sige ja til nedenstående, så er dette lige jobbet for dig: 

  • Du har mindst 500 følgere på din Instagram konto
  • Din Insta profil er troværdig
  • Du har en god dialog med dine følgere
  • Du vil gerne tjene penge via din Instagram konto

  Har du en god ven eller veninde, der har en Instagram kanal, der passer til ovenstående, så må du meget gerne dette jobopslag.

  Der er mange fordele for dig ved at bruge Loggershut.dk til at komme i kontakt med virksomhederne. Det er gratis for dig, og du kan til enhver tid selv vælge, hvilke services eller produkter, som du ønsker at reklamere for. Det er muligt for dig at slette din Loggershut konto, på hvilket som helst tidspunkt, som du eventuelt ønsker det. Du kan se flere fordele på Loggershut.dk

  Virksomhederne som kan kontakte dig, bliver vejledt i, hvordan man må lave markedsføring via dig og Instagram.

  Hvordan ansøger jeg?

  Klik på den grønne ansøgningsknap nedenfor, og tilmeld dig som influencer på Loggershut.dk. I forbindelse med at du laver en profil på Loggershut.dk, vil du blive bedt om at give nogle ikke følsomme oplysninger, herunder links til din Instagram konto, og links til andre sociale medier, hvis du gerne - ud over Instagram - eksempelvis vi bruge din blog eller YouTube til at tjene penge på.

  Ansøgningsproces

  Så snart du har tilmeldt dig som influencer på Loggershut vil vi screene din profil på de sociale medier. 

  Hvis du har en privat Instagram konto, eller fået falske følgere via #hagstags eller lignende, så behøver du ikke at søge, for så kommer du ikke igennem vores kvalitetssikring.

  Omvendt har du en god profil, så bliver du naturligvis godkendt, og virksomhederne kan derefter henvende sig til dig, så du kan begynde at reklamere for virksomhedens produkter, og på den måde have et job og tjene penge.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  27. Jun

  Medarbejdere søges til Vestas Blades Lem

  Har du lyst til at blive en del af et spændende projekt hos Vestas, og trives du med at arbejde 3-dages uger på nat- eller daghold - så er det dig vi søger!


  Dygtige faglærte og ufaglærte medarbejdere med håndværkserfaring eller erfaring med småmaskiner/CNC eller lignende søges til kontraktansættelse minimum frem til oktober 2021 - evt. med mulighed for forlængelse.


  Om jobbet:

  Du bliver en del af det operationelle reparationshold, som består af dygtige kollegaer, som arbejder med et spændende V150 projekt.

  Dine opgaver vil bl.a. være: 
  Upgrade af vinger

   -Herunder er både demontering, og opmontering af vingekomponenter -Jobbet er 3-dages uger med 12 timers vagter på enten daghold eller nathold


  Om dig:

   -Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed eller fra vindindustrien -Derudover er det en fordel, hvis du har et Epoxybevis - eller er klar til at tage det -Du har måske kendskab til eller erfaring med betjening af maskiner -Du taler og skriver dansk og beherker engelsk i tale -Du er omgængelig og positiv af natur   -Du er en teamplayer, der værdsætter samarbejde og holder af at hjælpe andre -Du er en fleksibel i forhold til opgaver og trives med selvstændighed i dit arbejde -Du er meget kvalitetsbevidst og med fokus på sikkerhed


  Vi tilbyder:
  Et spændende job, der kendetegnes ved at have fokus på sikkerhed, kvalitet, trivsel og et godt arbejdsmiljø.
  En meget attraktiv lønpakke med sundhedssikring og tandforsikring.


  Ansøgning:
  JKS varetager rekrutteringsprocessen for Vestas Blades, er du interesseret i denne spændende stilling, så send os en kort ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst mulig via ”Søg stillingen” nedenfor. Ansøgninger behandles løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgninger på mail.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kunde- og personalekonsulent Inga Damgaard Jensen på T: 96750756.


  Om Vestas:
  Vestas er energiindustriens globale partner inden for bæredygtige energiløsninger. Vi designer, fremstiller, installerer og servicerer vindmøller over hele kloden, og med mere end 113 GW vindmøller i 81 lande har vi installeret mere vindkraft end nogen anden. Via vores brancheførende intelligente datafunktioner og fra de mere end 96 GW vindmøller, der er under drift, bruger vi data til at fortolke, forudsige og udnytte vind ressourcer og leverer vindkraftløsninger i verdensklasse. Sammen med vores kunder bringer Vestas 'mere end 25.000 medarbejdere, bæredygtige energiløsninger frem til en bedre og lysere fremtid. Vestas fremmer en arbejdsstyrke, der omfavner alle sociale identiteter og som er fri for enhver diskrimination. Vi forpligter os til at skabe og opretholde et miljø, der anerkender og respekterer forskellige værdier, færdigheder og synsvinkler og giver alle lige adgang til muligheder. Vi inviterer dig til at lære mere om Vestas ved at besøge vores websted på www.vestas.com og følge os på vores sociale mediekanaler


   

     Læs mere
 • Job_listing_image

  30. Jun

  Souschef - Skjern

  6900, Skjern

  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

  Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

  • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
  • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
  • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
  • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
  • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

  Du er en empatisk og stærk ledertype, der har nemt ved motivere dine medarbejdere. Du bliver respekteret for din faglighed, og du giver selvfølgelig en hånd med, når vi fylder varer på hylderne, eller hvis der bliver spildt mælk på gulvet.

  Du er godt rustet til jobbet, hvis du:

  • Har en venlig og professionel fremtoning
  • Inspirerer dine medarbejdere til at følge dit gode eksempel
  • Skaber gode kundeoplevelser
  • Har overblik og fokus på detaljen
  • Ser butikken som et team og er ikke bleg for at tage del i arbejdsopgaverne i den daglige drift

  I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor er der selvfølgelig lagt en nøje plan for dit oplæringsforløb, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både som leder og menneske. Hvis du har en ambition om at blive butikschef i Lidl, er jobbet som souschef springbrættet.

  5 gode grunde til at blive souschef i Lidl:

  1. En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
  2. Branchens bedste sammenhold
  3. Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
  4. Et springbræt til at blive butikschef, hvis du kan og vil
  5. Attraktiv lønpakke, som vi godt tør sammenligne med konkurrenternes

  Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt District Manager Susanne Asmussen på telefon +45 42120571, hverdage mellem kl. 8 – 16.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  18. Jun

  Lagerdisponent til HS Hansen i Lem

  Har du godt købmandskab og ønsket om et alsidig job, og er du en aktiv medspiller i forhold til videreudvikling af lageret ? Er du klar på at trække i arbejdstøjet for at få en helhedsforståelse. Så er det dig vi søger efter.


  Om jobbet

  Jobbet vil bestå i ca. 60 % administrative opgaver og ca.  40 % lageropgaver. Oplæring vil ske i form af sidemandsoplæring foretaget af en erfaren og mangeårig medarbejder.

   -Oprettelse af ordrer på baggrund af produktionsgrundlag -Disponering af skruer, beslag, gummi mv. til ordrer og lager -Kontakt til leverandører i forbindelse med bestilling og opfølgning på leverancer -Indtastning af ordrer fra vores polske datterselskab, samt kontakt hertil. -Fakturering -Videreudvikling af lageret, heriblandt lokationsstyring, stregkodeoprettelse, sikring af korrekte minimumslagre osv. -Backup på beslaglageret i forbindelse med sygdom, ferie, frihed, kursus og spidsbelastninger. Herunder opgaver som varemodtagelse, pluk og pak, mindre maskinbetjening og forsendelse.

   

  Om dig

  Udover at være en god kollega, som besidder en positiv indstilling til arbejdsopgaverne, forventer vi du både er til administrative opgaver og har den rette indstilling til at trække i arbejdstøjet.

   -Truckcertifikat -Lagererfaring med varemodtagelse, lagerstyring, pakning og forsendelse -Erfaring med varedisponering -Gode kommunikative evner med leverandører -Gode kundskaber i dansk og engelsk i både skrift og tale. -Erfaring med ERP system – gerne XAL

   

  Virksomheden tilbyder:

   -Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og med gang i mange spændende opgaver. -Nærværende ledelse, som er tæt på. -Gode pensions- og personaleforhold -En god fast stilling i en spændende virksomhed, hvor der er plads til udvikling

   

  Ansøgning og kontakt:
  JKS varetager rekruttering for HS Hansen. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat, ansøgninger behandles derfor løbende

  Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kunde- og personalekonsulent Inga Damgaard Jensen på 96750756.

   

  Om HSHansen a/s
  HansenGroup designer, fremstiller og installerer aluminium facader, curtain walling, boltede glaskonstruktioner, kommercielle systemer til vinduer og døre, samt et utal af andre unikke og teknisk avancerede byggematerialer. HansenGroup, der blev grundlagt i 1909, er i dag Nordeuropas førende uafhængige facadeentreprenør med en omsætning på DKK 1 milliard og ca. 1000 medarbejdere. HansenGroup er specialister inden for facader, vinduer til erhvervsbyggeri samt brandsikret og structural glazing.
  HSHansen a/s er en del af HansenGroup, der i Danmark ligeledes omfatter udviklingsselskabet HansenProfile (systemansvarlig for Hansen profilsystemer).

   

   

     Læs mere
 • Job_listing_image

  27. Jun

  Produktionsmedarbejdere søges til aften- og nathold til Gibo Plast A/S i Skjern

  Ønsker du et job, hvor du arbejder 4-dages uge på enten aften- eller nathold, og har du en positiv indstilling og lyst til at arbejde i et travlt miljø? Så er det dig, vi søger.

   

  Der er fortsat travlhed hos Gibo og vi søger derfor selvstændige og dygtige medarbejdere til 4-dages aften- og 4-dages nathold. 


  Om jobbet:
  Du bliver en del af et aften- eller natholdsskifte, hvor opgaverne bl.a. er: 

   -Tage emner fra maskinen -Udføre proceskontrol -Færdigpakke og klargøre til forsendelse  -Sikre levering til tiden -Sikre rengøring og oprydning i eget område og gode systemer


  Om dig:

   -Du har gerne kendskab fra lignende job i produktionsvirksomhed -Du søger et job med gode kollegaer og er selv typen, der går i front og hjælper til, hvor der er behov -Det er vigtigt, at du taler og læser dansk, er frisk og har en god fysik 


  Vi tilbyder:

   -Et job i en spændende virksomhed med gang i hjulene og med øje for sine kollegaer -En virksomhed, som er førende på sit område i Skandinavien. -Fast job på:
   4-dages nathold: Mandag til torsdag kl. 22.15- 07.15 eller
   4-dages aftenhold  Mandag til torsdag kl. 14.45 - 23.15
   (Opstart i Try & Hire via JKS).


  Ansøgning:
  JKS varetager rekrutteringsprocessen for Gibo Plast A/S, og er du interesseret i denne spændende stilling, så send os din ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst mulig via ”Søg stillingen” nedenfor. Ansøgninger behandles løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgninger på mail.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kunde- og personalekonsulent Inga Damgaard Jensen på 96 750 756.


  Om virksomheden:
  Gibo Plast er en af Skandinaviens førende indenfor fremstilling af termoformede plastemner. Vi har siden 1962 leveret produkter af høj teknisk kvalitet der kan matche krav til funktionalitet, design og miljø.
  Gibo leverer plastløsninger til brug overalt i industrien, både automotive, køl-/frys produkter og cleantech. Derudover anvendes vore løsninger blandt andet også til belysningsprodukter og til designmøbler.

  Læs mere på www.gibo.dk  Læs mere
 • Job_listing_image

  30. Jun

  Souschef - Ringkøbing

  6950, Ringkøbing

  Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

  I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle, hvor du både kommer til at tage aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater? Så skynd dig at læse videre.
   

  Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
   

  • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
  • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
  • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
  • Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
  • Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

  Du er en empatisk og stærk ledertype, der har nemt ved motivere dine medarbejdere. Du bliver respekteret for din faglighed, og du sætter en ære i at tage del i arbejdsopgaverne i den daglige drift, og være med til at sikre, at butikken altid står snorlige og salgsklar.

  Du er godt rustet til jobbet, hvis du:
   

  • Har brancheerfaring og gerne erfaring fra lignende stilling
  • Har gennemført et lederkursus eller er motiveret for at udvikle dig som leder
  • Har en venlig og professionel fremtoning
  • Inspirerer dine medarbejdere til at følge dit gode eksempel
  • Har overblik og fokus på detaljen
  • Ser butikken som et team og ikke er bleg for at give en hånd med, når en kollega har brug for hjælp

  I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Derfor er der selvfølgelig lagt en nøje plan for dit oplæringsforløb, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, så du får de bedste forudsætninger for at lykkes som souschef.

  Som souschef i Lidl får du:
   

  1. En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
  2. Branchens bedste sammenhold
  3. Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
  4. Attraktiv lønpakke


  Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt District Manager Susanne Asmussen på telefon 42120571, hverdage mellem kl. 8 – 16.
   

  Læs mere
 • Job_listing_image

  30. Jun

  Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye butikschef!

  I Lidl arbejder vi hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst, så vi bliver danskernes foretrukne indkøbssted. Vi er nemlig ikke bange for ambitioner – og her er også plads til dine. Hvis du kan lede, inspirere og udvikle dine medarbejdere til at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse, finder du ikke et bedre sted at investere dig selv og din karriere end i Lidl. Vi har nemlig en plan for det hele, også for dig. Det er derfor, vi siger, at du lykkes i Lidl.

  Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling.

  Du bliver også ansvarlig for at:
   

  • Lede og fordele den daglige butiksdrift
  • Tage del i den daglige drift af butikken, fx varebestilling og -opfyldning
  • Oplære, uddanne og motivere dine medarbejdere i butikken
  • Planlægge aktiviteter og arbejdsplaner
  • Implementere, analysere og optimere Lidls butikskoncepter
  • Analysere og følge op på nøgletal og bruge dem aktivt til at nå butikkens mål. Herunder omsætte KPI’er til håndgribelige mål og fokusområder
  • Rekruttere nye medarbejdere

  Du har muligvis en lederuddannelse og har med succes motiveret og ledet et hold af medarbejdere til at skabe gode resultater. Måske er du allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef eller afdelingsleder hos en af vores kolleger i branchen, eller også har du en tilsvarende baggrund og lyst til at investere dig selv og din karriere i en velfungerende arbejdsplads med store ambitioner og højt til loftet. Udover at du tager aktivt del i den daglige drift og har det overordnede overblik, forventer vi, at du:
   

  • Har erfaring fra en lignende stilling
  • Er empatisk, motiverende og har en anerkendende ledelsesstil
  • Handler ansvarsbevidst og kan uddelegere og følge opgaverne til dørs
  • Er resultatorienteret og har forretningssans
  • Er serviceminded og kan skabe rammerne for gode indkøbsoplevelser
    

  Som butikschef i Lidl får du fri bil af mærket BMW og en attraktiv lønpakke. Når du starter, klæder vi dig på gennem et grundigt oplæringsforløb i vores koncepter, ligesom du får adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personlig og fagligt.

  5 gode grunde til at blive butikschef i Lidl:
   

  1. Mulighed for at skabe dine egne resultater med din egen butik
  2. Chancen for at vise, hvad du kan i Europas største detailkæde
  3. Du bliver en del af en konceptstærk international virksomhed, hvor fundamentet er lagt for, at du lykkes
  4. Mulighed for at udvikle dig i din stilling eller i en anden del af forretningen
  5. Fri bil af mærket BMW efter prøvetiden på 3 måneder og særdeles attraktiv lønpakke


  Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt District Manager Simon Blum på telefon 42120505, hverdage mellem kl. 8 – 16.
   

  Læs mere
 • Job_listing_image

  18. Jun

  Lagermedarbejder søges

  6950, Ringkøbing

  Lagermedarbejder søges

  For flere gode kunder i Ringkøbing -Skjern kommune søger vi dygtige lagermedarbejder.

  Vi søger lagermedarbejdere til flere af vores gode kunder i Ringkøbing-Skjern kommune.

  Dit arbejde vil være meget varierende og det er vigtigt, at du er omgængelig og imødekommende.

  Du har praktisk erfaring med lagerarbejde, uanset om det er fra en kortere eller længere periode. Du arbejder med en struktureret tilgang, hvor du bevarer overblikket - og en god ordenssans er selvsagt et krav.

  Du er selvkørende, kvalitetsbevidst og omhyggelig i dit arbejde.

  Truckkort er et krav.

  Kendskab til IT og håndscanner er en fordel, men ikke et krav.

  Vi tilbyder:
  En spændende arbejdsplads med mulighed for opstart snarest. Vi har åbne stillinger på dag og aftenhold.
  Lyder det som noget for dig? -så send din ansøgning via "søg stillingen" nederst.

  Ved spørgsmål så ring gerne til os 96750750 vi sidder klar ved telefonen.  Læs mere
 • Job_listing_image

  30. Jun

  Rengøringshjælp henover sommeren

  Har du fri henover sommeren og har du lyst til et vikariat i en stor og spændende virksomhed indenfor levnedsmiddelbranchen? Så er det dig vi søger!

  Om jobbet
  For vores kunde ved Videbæk, søger vi lige nu fem vikarer til at dække rengøringsvikariater.

  Vi leder efter sommerferievikarer til følgende perioder:

  1/7  – 10/8
  1/7  – 23/7
  12/7 – 2/8
  12/7 – 11/8

  Arbejdet vil  bl.a. bestå i kørsel med feje- og vaskemaskine, rengøring i omklædningsrum, kantine osv.

  Arbejdstiden vil være fra kl. 7-15 eller 6-14

  Om dig
  Det vigtigste for at bestride disse stillinger er dit positive sind og din vilje til at arbejde - resten skal du nok lære.

  Vi tilbyder
  Et godt og spændende sommervikariat med en god løn på ca.165 kr. med tillæg og pension efter gældende overenskomst.

  Er du interesseret i et af disse spændende vikariater? Så ring til kunde- og personalekonsulent Maria Kirstein Brunsgaard på 96750754. Jeg ser frem til at høre fra dig.  Læs mere
Sortér efter
loading

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.