Privat-konto

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

 

  Studiejob-danmark.dk

Studiejob-danmark.dk er Danmarks jobportal for: Elever, trainees, praktikanter, studerende der er på udkig efter nye jobmuligheder.

På Studiejob-danmark.dk er det ikke tanken, at der ligger jobs, hvor arbejdsgiveren specifikt ønsker, at arbejdstager er under 18 år. Det er jf. en dom fra Højesteret i 2013 lovligt at fyre en medarbejder, når medarbejderen fylder 18 år. I dommen stadfæstes, at der er lovligt at unge under 18 år får en lavere løn, i forhold til kollegaer, de er fyldt 18 år. Ønsker du som arbejdsgiver kun at få ansøgere, der er under 18 år, da brug dette link: Ungarbejder.

Studiejob-danmark.dk er en nicheportal, så dit jobopslag ikke drukner i mængden af, for de unge, ikke relevante jobopslag. Her kan du kun opslå: Studiejobs, elev-, trainee- og praktikpladser. Studiejob-danmark.dk er den klare løsning som fungerer som bindeled mellem virksomheden og den studerende. Det vigtigste for os er, at det er nemt og fleksibelt for dig. 

Hos studiejob-danmark.dk kan du let vælge annonceringsperiode, og der er også mulighed for årsaftaler, eller lave specialaftaler, hvis du har et stort annonceringsbehov. Intet er udelukket. Studiejob-danmark.dk skræddersyr en pakke, der passer nøjagtigt til din virksomheds behov, også hvis du arbejder for en offentlig myndighed og har bruge for fakturering via EAN-nummmer. I de tilfælde bedes du emaile til: info@studiejob-danmark.dk.

Studiejob-danmark.dk giver dig adgang til et lækkert rekrutteringsinterface, hvor du nemt kan administrere de ansøgninger, der måtte komme. Her har du også direkte adgang til statistik på dine jobopslag. Når du har lavet et jobopslag hos os, kan du linke op med din facebook-side, eller Twitter-account, og dele jobopslaget med hele dit netværk.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dine jobopslag!

 


  Eksperter i vores målgruppe

Vi er eksperter i vores målgruppe: Unge mellem 13-30 år. 

Hvordan kan du læse mere om her: Generation X, Y og Z

For at booke møde, eller for at høre mere:

Kontakt Studiejob-danmark.dk

 

  Vision og CSR

Vores vision er, at give unge de bedste betingelser for at få et godt og lykkeligt voksenliv.

Som ung starter bekendtskabet med jobmarkedet som regel via fritidsjob, og over tid via: Job i udlandet, job i sabbatåret, fuldtidsstillinger, elevjob, praktikplads eller studiejob. Vi tror på det hele menneske og har et helhedssyn. Derfor guider vi de unge via: Ungarbejde.dk og Studiejob-danmark.dk. På den måde tilgodeser vi både de unge og arbejdsgiverne på rette tid og sted.

Et socialt ansvar med de unge i fokus er vigtig for os. Derfor har vi blandt andet hjulpet: Familier med kræftramte børn, og sammen med unge i Danmark hjulpet et grønt cykelkoncept for studerende i Kenya og Sri Lanka. 

  Employer Branding

Vi har bygget den bro, som din virksomhed har brug for, for at lave den optimale Employer Branding. De studerende skal ikke kun pitches kort tid før, at de dimitterer. Employer Branding er en løbende proces, og derfor bruger blandt andet Novo Nordisk jobportalen Studiejob-danmark.dk til Employer Branding

Du er også meget velkommen til at kontakte Studiejob-danmark.dk for at høre mere om dine muligheder, så kontakt Studiejob-danmark.dk

  Jobtitler

Er du i tvivl, om dit job hører hjemme på Studiejob-danmark.dk eller ej, så giver følgende link dig en god vejledning herom : Jobtitler

 

  Presse

Som journalist er du altid velkommen til at: Kontakte Studiejob-danmark.dk

 

  Ungarbejde.dk

Ungarbejde.dk startede i år 2008, og cirka 200.000 unge har i dag en jobagent, så de unge automatisk få at vide, når der er jobs, hvor de søger arbejde. Dertil kommer de tusindvis af unge, som bruger den landsdækkende jobportal: Ungarbejde.dk, til at søge en nærmest uendelig række af typer jobs.
 

Mere end 2.000 virksomheder har igennem tiden brugt danmarks største jobportal for unge.

Vi er innovative, niche-orienteret og har derfor en høj online trafik. Som arbejdsgiver vil du opleve, at du rammer din målgruppe perfekt.  

  Foredrag

Sidder du og mangler en foredragsholder til et af følgende:

  • Iværksætteri
  • Motivation til: At få succes med jobsøgningen, og livet på arbejdspladsen
så kan du: Blive inspireret her, og booke et foredrag via: info@studiejob-danmark.dk

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.