Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   2. Mar

   Drømmer du om at finde et praktiksted, hvor udfordringerne og opgaverne er mange og varierende? Hvor du kan få lov til at prøve dig selv af i tæt samspil med et team af dygtige kollegaer i en virksomhed, hvor vi kæmper for det, vi tror på?

   Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

   Vi søger en praktikant til efterår 2020, som kommer til at indgå i Marketing- og Kommunikationsteamet hos Meyers.

    

   En vigtig del af holdet

   I praktikperioden får du et bredt indblik i de forskellige arbejdsopgaver i afdelingen, og du lærer virksomhedens mange områder at kende. Vi har desuden en række større designmæssige og digitale udviklingsprojekter, som du får lov at være en del af i forhold til både udvikling og implementering.

   Dine opgaver som praktikant vil afspejle det behov, der er for at understøtte afdelingens medarbejdere og forretning bedst muligt. Du får dog også selvstændige opgaver, som du får lov at drive mere på egen hånd, som er tilpasset dine kompetencer og ønsker ift. uddannelsesretning.

   Opgaverne kan bl.a. andet være følgende – men vil være tilpasset dine specifikke kompetencer:

   • Udarbejdelse af indhold til nyhedsbreve, SoMe annoncer (tekst og billede/video) mm.
   • Visualiseringer, grafik og arbejde i PowerPoint, InDesign, m.m.
   • Markedsføring af konkrete kampagner eller events
   • Webredaktionelle opgaver – opdatering af f.eks. opskrifter, nyheder, generel info
   • Community Management, besvarelse af kundehenvendelser
   • Grafiske opgaver
   • Desk-research
   • Korrekturlæsning
   • Projektleder og tovholder på forskellige opgaver i afdelingen

   Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver inden for de områder, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende igennem forløbet. Du vil få tildelt en erfaren mentor, der er din daglige kontaktperson, og som sammen med dig løbende følger op på din læringsproces gennem praktikforløbet.

   Din profil

   • Du læser på overbygningen på en relevant videregående uddannelse (fx kommunikation, marketing, journalistik, design el.lign.) og er ambitiøs med dine studier.
   • Du har ideelt set lidt erfaring med ekstern kommunikation og markedsføring.
   • Du har en god forståelse for de digitale medier, og har en holdning til, hvad der fungerer kommunikationsmæssigt i forskellige kanaler.
   • Du skriver stilsikre tekster.
   • Du har blik for den visuelle fremstilling
   • Du tror på egne evner, tager initiativ, og er god til at holde styr på detaljerne
   • Du nyder at være en del af et hold, hvor din mening bliver hørt og brugt.

   Hos Meyers er vi passioneret og til tider en smule nørdede omkring mad, og vi forventer at du har en lignende entusiasme på dette område.

   Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi både vægt på personlighed og faglige resultater, herunder også karakterer, - men primært din motivation for at søge stillingen samt øvrige erfaringer. Samtidig ser vi på, hvordan vi opnår det bedste team med det, vi hver især er dygtige til.

   Vi tilbyder

   I afdelingen er vi seks medarbejdere plus freelencekonsulenter tilknyttet, og du vil blive en integreret del af denne afdeling. Vi er bevidste om, at du som praktikant er her for at lære, og vi forsøger at sikre, at dit faglige udbytte bliver så stort som muligt.

   Du bliver fagligt udfordret gennem et struktureret praktikforløb, og hvis du har det, der skal til, er der mulighed for ansættelse som studentermedhjælper efter praktikken.

   Praktikperioden er som udgangspunkt i efteråret 2020 eller efter nærmere aftale ift., hvad der passer med det specifikke skoleforløb.

   Interesseret?

   Vi afholder løbende samtaler.

    

   Om Meyers:

   Vi er en del af Løgismose Meyers, som arbejder for at højne det gastronomiske niveau i Norden gennem en bred vifte af produkter, services og ydelser. I Løgismose Meyers er vi 1.000 dedikerede fagfolk, der hver dag møder på arbejde og gør os umage med netop det, som vi hver især kan, så du kan glæde dig til en dagligdag og fagligdag, hvor mødet med alle de passionerede mennesker giver inspiration og spændende samtaler.

   Marketingafdelingen hos Meyers har det overordnede ansvar for Meyers brandet specifikt på tværs af de forskellige forretningsenheder. Læs mere om Meyers her: https://www.meyersmad.dk/.

   Arbejdspladsen er i Madhuset på Nørrebrogade 52C, 2200 København N.

   Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
   Helle Nykjær Sørensen
   Tlf.: 2127 9906
   Ansøgningsfrist:
   Løbende
   Læs mere
  Sortér efter

   Praktikplads

   En praktikplads er ikke altid let at finde. Men en af årsagerne til, at man ikke kan finde en praktikplads kan skyldes, at man kun kigger i sit nærområde, altså tæt på, der hvor man bor.

   Når du søger praktikplads, så skal du derfor ikke begrænse dig til kun at søge efter:

   • - Praktikpladser København
   • - Praktikpladser Århus
   • - Praktikpladser Odense
   • - Praktikpladser Aalborg

   Der ligger eksempelvis en lang række gode produktionsvirksomheder, og hovedkontorer for alle mulige brands, ude i forstæderne til København. Så i dette tilfælde kan du vælge at søge praktikplads i Storkøbenhavn, eller helt specifikt en praktikplads i eksempelvis Valby eller Albertslund.

   Faktisk kan du med metro, bus, letbane eller samkørsel let komme fra A til B. Måske kan du i din jobsamtale spørge efter, om der er andre i virksomheden, der bor tæt på dig, så du kan få en kørelejlighed frem og tilbage til din praktikplads.

   Praktikant

   Når du er praktikant, så er der typisk tale om nogle få måneders ansættelse. Du skal derfor gøre alt for, at du får lært så meget som muligt på kortest mulig tid.

   Virksomheden har typisk samme interesse idét de gerne vil have gavn af dig, imens du arbejder som praktikant i virksomheden.

   Men forvent ikke at du selv kan vælge og vrage imellem dine arbejdsopgaver, og du har heller ikke status af at være direktør. Vis derimod via de arbejdsopgaver, som du får stillet, at du er dygtig til dit arbejde, og du er en lærenem praktikant.

   Søg praktikplads

   Som omtalt tidligere, så er det en fordel for dig, hvis du søger på et geografisk større område. Søger du eksempelvis praktikpladser inden for kommunikation og markedsføring, og kun vil arbejde hos de helt store marketingbureauer i København K nær Strøget, så har du lavet din flaskehals for din jobsøgning alt for lille.

   Derfor søg praktikplads hos forskellige størrelser virksomheder – både de kendte og de mindre kendte virksomheder.

   Når du laver din praktikplads ansøgning, så prøv at finde noget, som gør, at du skiller dig ud. Det kan være, du sender en lille video, eller på anden måde gør dig positivt bemærket.

   Praktikant løn

   Som udgangspunkt kan du ikke modtage SU ved siden af din praktikant løn, når der er tale om et meritgivende praktikophold. Tjek med din studievejleder eller SU-styrelsen for nærmere information.

   Din praktik løn kan variere fra 0 kroner til flere tusinde kroner. Så tjek lige, hvad din praktikplads tilbyder, inden du siger ja tak til at blive virksomhedens nye praktikant.

   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.