Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
  • Job_listing_image

   30. Nov

   Vil du gerne tjene penge på din Instagram konto, og kan sige ja til nedenstående, så er dette lige jobbet for dig: 

   • Du har mindst 500 følgere på din Instagram konto
   • Din Insta profil er troværdig
   • Du har en god dialog med dine følgere
   • Du vil gerne tjene penge via din Instagram konto

   Har du en god ven eller veninde, der har en Instagram kanal, der passer til ovenstående, så må du meget gerne dette jobopslag.

   Der er mange fordele for dig ved at bruge Loggershut.dk til at komme i kontakt med virksomhederne. Det er gratis for dig, og du kan til enhver tid selv vælge, hvilke services eller produkter, som du ønsker at reklamere for. Det er muligt for dig at slette din Loggershut konto, på hvilket som helst tidspunkt, som du eventuelt ønsker det. Du kan se flere fordele på Loggershut.dk

   Virksomhederne som kan kontakte dig, bliver vejledt i, hvordan man må lave markedsføring via dig og Instagram.

   Hvordan ansøger jeg?

   Klik på den grønne ansøgningsknap nedenfor, og tilmeld dig som influencer på Loggershut.dk. I forbindelse med at du laver en profil på Loggershut.dk, vil du blive bedt om at give nogle ikke følsomme oplysninger, herunder links til din Instagram konto, og links til andre sociale medier, hvis du gerne - ud over Instagram - eksempelvis vi bruge din blog eller YouTube til at tjene penge på.

   Ansøgningsproces

   Så snart du har tilmeldt dig som influencer på Loggershut vil vi screene din profil på de sociale medier. 

   Hvis du har en privat Instagram konto, eller fået falske følgere via #hagstags eller lignende, så behøver du ikke at søge, for så kommer du ikke igennem vores kvalitetssikring.

   Omvendt har du en god profil, så bliver du naturligvis godkendt, og virksomhederne kan derefter henvende sig til dig, så du kan begynde at reklamere for virksomhedens produkter, og på den måde have et job og tjene penge.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Dec

   Tjen penge på spørgeundersøgelser!

   Ønsker du at tjene penge imens du er på farten, eller er hjemme? Så tilmeld dig hos Triaba, og svar på nogle spørgeundersøgelser. Du får op til 40 kr pr. undersøgelse. Beløbets størrelse afhænger af længden på spørgeskemaet.

   1. Start med at tilmelde dig Triaba
   2. Downloaded denne app: OpinionApp
   3. Login via appen og start med at tjene penge

   Meld dig ind i dag!

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Nov

   Skandinavisk førende webshop, Sinful, søger Data Analyst til studiejob

   Har du tal på hjernen, og elsker at nørde med data? Kribler det i fingrene for at skabe indsigt, der kan skabe værdi for andre? Så er det måske dig vi leder efter.

   Om jobbet:

   Som Data Analyst i vores Finance-team vil du blive en meget central del i eksekveringen af vores mål om at blive mere data-drevne. Vi er meget ambitiøse omkring anvendelsen af data i vores beslutninger og i vores daglige drift. Du vil blive specialisten, som kan skabe indsigt i vores store datamængder, og videreformidle det, så det skaber værdi for andre i organisationen.

   I tæt samarbejde med vores Tech og Finance teams vil du sikre korrekt rapportering, hvilket igennem vores data platform og Power BI, vil få stor indflydelse på mange beslutningsprocesser.
   Opgaverne strækker sig på tværs af afdelinger og ledelseslag, og du vil derfor få en stor kontaktflade ud i hele organisationen. 

   Dine arbejdsopgaver:

   • Afdækning af rapporteringsbehov i forretningen
   • Udvikling af dashboards i Power BI i samarbejde med de enkelte afdelinger
   • Lettere SQL-udvikling
   • Udarbejdelse af analyser og indsigter
   • Udfordre vores nuværende måder at anvende data på

   Dine kvalifikationer:

   • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse som fx. HA, cand.merc, cand.it eller lignende, og har minimum et år tilbage af dit studie
   • Du har kendskab til SQL og generel datamodellering
   • Du har interesse for økonomiske analyser
   • Du trives med at være specialisten i lokalet
   • Du har muligvis kendskab til Business Intelligence og rapporteringsværktøjer som Power BI eller Tableau
   • Du taler og skriver flydende dansk og behersker engelsk på samtaleniveau

   Om Sinful:

   Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 samt E-handelspriser i 2017 og 2018.
   Du vil få godt 100 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer udenfor arbejdstiden er noget vi værdsætter. Vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har let til smil, et åbent sind og en legende natur.

   Praktisk info:

   • Arbejdstid: 10-20 timer/uge
   • Forventet tiltrædelse: Snarest muligt (vi har så mange idéer, vi gerne vil prøve af)
   • Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt
   • Arbejdssted: Højbjerg ved Aarhus

   Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CFO, René Lyngs Houmøller på rene.houmoeller@sinful.eu.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Nov

   Om jobbet:

   Som studiemedarbejder i vores Content afdeling, vil du indgå i et team på 4 medarbejdere, der arbejder ihærdigt på at give vores kunder den allerbedste oplevelse på vores webshops, ved at berige vores produkter med tekst, billeder og video. Vores drøm er at inspirere og hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre sexliv, hvilket er vores motivation og drivkraft i hverdagen.

   Vi søger lige nu en studiemedarbejder, der har lyst til at være med til at løfte denne opgave, og sammen med resten af Content teamet sikre, at kunderne får alle de informationer de har brug for, for at kunne finde de produkter der passer til netop dem.


   Dine arbejdsopgaver:

   Vores nye studiemedarbejder skal have lyst til at dykke ned i de ugentlige driftsopgaver med produktion af tekster og kort info om produkterne. Du skal have en kreativ tilgang til sproget, og kunne konstruere læsevenlige tekster til vores kunder. Din grammatik, din orden og retstavning er lige i skabet.

   Nogle af de primære arbejdsopgaver vil være oprettelse af tekster på produkt-niveau samt korrektur af allerede skrevne tekster.


   Dine kvalifikationer:

   • Du er i gang med at tage en relevant videregående uddannelse, og har minimum 2 år tilbage af dit studie
   • Du kan kommunikere ubesværet omkring sex og sexlegetøj
   • Du kan arbejde selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver
   • Du er smilende, rummelig, udadvendt og fleksibel
   • Du er kreativ med sproget og har fokus på detaljen
   • Du har sans for æstetik og en evne til at se helheden, samt hvad der falder udenfor
   • Du taler og skriver flydende dansk og behersker engelsk på samtaleniveau

    

   Om Sinful:

   Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015, 2016, 2017 og 2018 samt E-handelspriser i 2017 og 2018.
   Du vil få over 90 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer udenfor arbejdstiden er noget vi værdsætter. Vi er innovative og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur. 


   Praktisk info:

   • Antal timer/uge: 8-16
   • Forventet tiltrædelse: Snarest muligt
   • Ansøgningsfrist: Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt
   • Arbejdssted: Højbjerg ved Aarhus

   Har du spørgsmål, kan du kontakte Head of Content, Henrik Witting på henrik.witting@sinful.eu.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Nov

   Online Content Praktikant

   8270 , Højbjerg

   Om jobbet:

   Content-teamet hos Sinful skaber indhold til vores hjemmesider og beriger produkterne med tekst, billeder og video. Vi producerer indhold som er brugerorienteret, let tilgængeligt, nemt at afkode og visuelt lækkert. Ud over at producere indhold, udvikler vi også en del nye tiltag for at gøre hjemmesiderne endnu mere brugervenlige.

   Vi har gang i flere spændende digitale projekter i teamet, og søger derfor en ambitiøs og dygtig praktikant med rockstar potentiale og kampgejst.

   Dine arbejdsopgaver & kvalifikationer:

   Vi leder efter en praktikant som kan tilføre nye vinkler på arbejdet i teamet, og som slet ikke kan holde sig tilbage fra at komme med forslag til forbedringer. Dine meninger bliver hørt, du kan gøre en forskel i teamet.

   Vi leder efter en praktikant som har lyst til både at dykke ned i de ugentlige driftsopgaver, og som i lige så stor grad også har mod på at tænke nyt og være en værdiskabende del af udviklingsopgaverne i teamet.

   Opgaverne vil blandt andet kredse om: 

   • Udvikling af YouTube som videokanal
   • Udvikling af systemer og indhold til vores kommende video-setup
   • Bistå i arbejdet med udvikling af produktguides og blog-indhold

   Lyder ovenstående opgaver som noget for dig, og læser du til multimediedesigner, så hører vi meget gerne fra dig.

   Det vigtigste for os er, at du er sulten efter at lære og brænder helt igennem for at indgå i teamet. Det er ikke mindst vigtigt, at du kan bringe din passion fra tanke til handling.

   Vi vil elske at se eksempler på dit tidligere arbejde/projekter/opgaver samt høre dine tanker omkring, hvordan du vil flytte Sinful og være med til at skabe fede resultater.

   Om Sinful:

   Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015, 2016, 2017 og 2018 samt E-handelspriser i 2017 og 2018.

   Du vil få over 90 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer udenfor arbejdstiden er noget vi værdsætter. Vi er innovative og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

   Praktisk info:

   • Periode: Afhænger af uddannelse (med mulighed for efterfølgende ansættelse for den rigtige person)
   • Arbejdssted: Højbjerg, Aarhus
   • Praktikopholdet er ulønnet, men vi tilbyder bl.a. gratis frokostordning og mange sociale arrangementer
   • Arbejdstid: Afhænger af uddannelse og forløb

   Har du spørgsmål, kan du kontakte Head of Content, Henrik Witting på henrik.witting@sinful.eu.

   Læs mere
  • Job_listing_image

   22. Nov

   Online Marketing Praktikant

   8270 , Højbjerg

   Om jobbet:

   Marketing teamet hos Sinful arbejder med alle facetter af marketing for vores forretning og produkter, lige fra Google search, kampagner, email marketing, UX og alt der imellem. Vi er innovative, og vores koncepter som Danmarks Frækkeste By, Kalorieberegneren og Danmarks Frækkeste Navne er blevet kendte i de danske medier.

   Vi har gang i flere spændende marketing projekter, og søger derfor en ambitiøs og dygtig praktikant med et åbent sind og en legende natur, som der vil være med til at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg.

   Dine arbejdsopgaver & kvalifikationer:

   Uanset om du læser til Markedsføringsøkonom, Multimediedesigner eller tager en Professionsbachelor, skræddersyer vi dit praktikophold inden for områderne:

   • Google search (SEO & Google Ads)
   • UX, brugeroplevelse og konverteringsoptimering
   • E-mail marketing, kampagner og dataanalyse

   Det vigtigste for os er, at du er sulten efter at lære og brænder helt igennem for ét område, hvad enten det er ideudvikling, marketing, UX, video, sociale medier, grafik eller indhold. Det er ikke mindst vigtigt, at du kan bringe din passion fra tanke til handling.

   Vi vil elske at se eksempler på dit tidligere arbejde/projekter/opgaver samt høre dine tanker omkring, hvordan du vil flytte Sinful og være med til at skabe fede resultater.

   Om Sinful:

   Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015, 2016, 2017 og 2018 samt E-handelspriser i 2017 og 2018.

   Du vil få over 90 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer udenfor arbejdstiden er noget vi værdsætter. Vi er innovative og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

   Praktisk info:

   • Periode: Afhænger af uddannelse (med mulighed for efterfølgende ansættelse for den rigtige person)
   • Arbejdssted: Højbjerg, Aarhus
   • Praktikopholdet er ulønnet, men vi tilbyder bl.a. gratis frokostordning og mange sociale arrangementer
   • Arbejdstid: Afhænger af uddannelse og forløb

   Har du spørgsmål, kan du kontakte Chief Marketing Officer, Thomas Bundgaard Jensen på thomas.jensen@sinful.eu.

    
   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Dec

   Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?

   Så uddan dig til maskinmester hos Maersk Line og bliv en attraktiv med-arbejder med karrieremuligheder i hele verden.

   Er det dig vi søger?

   Vi søger dig, der har teknisk forståelse, stort overblik og lyst til at se store dele af verden – en hverdag hos Maersk foregår nemlig ombord på et af vores skibe rundt om i verden! Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig og har et godt drive. Til gengæld får du en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder. Din praktiktid foregår på havet, og du er væk mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som maskinmester hos os. For at komme i be-tragtning til vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

   Læs mere om adgangskravene her.

   Livet til søs

   Livet på skibet kræver, at du kan bruge både hoved og hænder – og da din praktiktid foregår til søs, får du en enestående mulighed for at arbejde med noget af verdens mest avancerede maritime udstyr. Der er ingen tvivl om, at du får nogle oplevelsesrige måneder, hvor du af-prøver teorien i praksis og samtidig ser lidt af verden. Vores besætninger består af søfolk fra hele verden, så der er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og samtidig styrke dine sprogkundskaber.

   Karriere med store fremtidsmuligheder

   Som færdiguddannet maskinmester får du verdens største rederi i ryggen og en bred vifte af kompetencer. Med den 7-takket stjerne på eksamensbeviset står du stærkt, uanset om du vælger en karriere inden for skibsfart, den maritime servicesektor, industrien eller energi-sektoren.

   Er du klar til et cruise mod din fremtid til søs? Så uddan dig til maskinmester i Maersk Line.
   Vi søger lige nu kadetter med start august 2019! 

   Læs mere
  • Job_listing_image

   31. Dec

   Brænder du for at komme ud og se hele verden? Og vil du sejle nogle af verdens største containerskibe?

   Så uddan dig til skibsfører hos Maersk Line og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden!

   Er det dig vi søger?

   Vi søger dig, der har et stort overblik og som drømmer om at sejle verden rundt som kaptajn! Vi forventer, at du er ansvarsfuld og selvstændig, eftersom du skal tage del i det praktiske arbejde ombord på et af vores skibe. Til gengæld får du en spændende uddannelse i et internationalt miljø med gode karrieremuligheder. Efter endt uddannelse kommer du til at bruge mange timer på havet, og du er ofte væk i mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som skibsfører hos os. For at komme i betragtning på vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

   Læs mere om adgangskravene her.

   Livet til søs

   I løbet af din uddannelse skal du i praktik, og det foregår ombord på et af vores skibe. Når du er i praktik, er du afsted tre måneder ad gangen. Livet på skibet kræver, at du kan bruge både hoved og hænder, og du får samtidig mulighed for at afprøve teorien i praksis. Der er ingen tvivl om, at du får nogle oplevelsesrige måneder til søs, hvor du får set lidt af verden. Vores besætninger består af søfolk fra hele verden, så der er rig mulighed for at lære nye mennesker at kende og samtidig styrke dine sprogkundskaber.

   Karriere med store fremtidsmuligheder

   Som færdiguddannet skibsfører får du verdens største rederi i ryggen, og med den 7-takket stjerne på eksamensbeviset står du stærkt i fremtiden – uanset om du vælger en karriere inden for skibsfart, den maritime servicesektor, industrien eller energisektoren.

   Er du klar til et cruise mod din fremtid til søs? Så uddan dig til skibsfører i Maersk Line.
   Vi søger lige nu kadetter med start august 2019.

   Læs mere
  Sortér efter

   Studiejob i Aarhus

   Studiejob i Aarhus kan spænde vidt rent fagligt, da der findes et utal af spændende virksomheder, der holder til enten i Aarhus C, eller i køreafstand fra centrum. Faktisk oplever en række århusianske virksomheder i Viby J og Risskov, at det kan være lidt svært at finde gode studentermedhjælpere.

   Det skyldes ene og alene den grund, at nogle studerende eksempelvis føler, at der er for langt og for stejlt at cykle til Viby J, selvom studiejobbet kan være nok så interessant. Med den nye letbane i Aarhus, er det dog blevet væsentlig lettere eksempelvis at komme til Skejby.

   Men lad ikke transportmulighederne være en hindring, når du søger studiejob. Ikke alle de gode studiejobs ligger i Aarhus C.

   Gode studiejobs

   For hvad er lige et godt studiejob? Skal et studiejob være studierelevant, for at være godt, eller er det blot vigtigt, at få suppleret SU´en, så livet som studerende kan forsødes?

   Uanset, om du søger et studiejob indenfor: Kommunikation, hr, ingeniør eller psykologi – eller gerne vil have et ufaglært job i detailledet, eksempelvis hos: Aarhus Street Food, hvor der findes potentielt 40 forskellige arbejdspladser – så kan det give dig gode kollegaer, og et sundt afbræk fra dine studier.

   For at vurdere, om et studiejob er godt, kan det også være værd at overveje, hvilken værdi du tillægger fleksibiliteten i dit studiejob. Du kan som hovedregel arbejde op til 15 timer ved siden af dit studie, uden at det går ud over dit studie. Men hvis alle timerne ligger, imens du har forelæsninger eller skal læse til eksamen, så er det måske ikke det ideelle studiejob for dig.

   I den anden grøft ligger de virksomheder, som er meget fleksible vedrørende, hvornår du har mulighed for at komme på arbejde. Nogle virksomheder er endda så fleksible, at du kan arbejde delvist hjemmefra, hvis du skal lave noget kreativt eller strategisk for virksomhederne.

   Studentermedhjælper Aarhus

   Som studentermedhjælper i Aarhus er der som udgangspunkt ingen formelle krav til, hvad du skal have i løn. Det er dog ikke usædvanligt at få 125-140 kr i timen, når man er studentermedhjælper.

   Du kan vælge løbende at tjekke, om der er kommet nye studiejob på diverse job sites, men alternativt kan du tilmelde dig til Studiejob-danmark´s jobbank, hvor du opretter en jobagent, og så automatisk får at vide, når der er nye job i Aarhus C, eller en af de nærliggende forstæder til Aarhus.

   loading

   Let’s Connect!

   JobAgent

   Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

   Tilmeld JobAgent

   Tilmeld nyhedsbrev

   Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.