Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 975

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
 • Job_listing_image

  22. Jun

  SalesPartners TM søger ihærdige og udadvendte salgskonsulenter, der kan varetage telefonsalget for flere af Danmarks største virksomheder.

  SalesPartners TM er strategisk telemarketingvirksomhed, hvor vores mission er at være vore kunders eksekveringspartner i deres telemarketingpprocess. Vi er et søsterselskab til konsulentvirksomheden SalesPartners A/S, og arbejder med nogle af Danmarks bedste brands og største virksomheder.

  Som medarbejder hos SalesPartners TM, kan du se frem til:

  • At blive trænet og uddannet inden for salg og kommunikation.
  • Jævnlige salgskonkurrencer, hvor du kan vinde alt fra biografgavekort til en rejse.
  • Et stærkt sammenhold og mange sociale arrangementer.
  • En super salgskultur og en virksomhed/ledelse hvor vi hylder dem som performer
  • Ordnende forhold. Vi overholder alle love og regler. Vi betaler feriepenge, og behandler altid vores medarbejdere fair og ordentligt.

  Løn:

  • Fuldtidsansat: En basisløn på 15.000 kr pr. måned, samt en attraktiv bonusordning. (Vi forventer, at du som absolut minimum tjener 25.000 kr i samlet månedsløn).
  •  Fritidsansat:
   • 18 år+ Du får 110 kr/timen, og derudover en attraktiv timebonus (Vi forventer, at du som absolut minimum tjener 150 kr i samlet timeløn)
   • 16-17 år: Du får 80 kr/timen, og derudover en attraktiv timebonus (Vi forventer, at du som absolut minimum tjener 120 kr i samlet timeløn)

  For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du er:

  • Resultatorienteret – Du elsker et konkurrencemiljø, hvor dine resultater er synlige for andre
  • En vinder – Du er ikke typen som giver op, fordi at du møder lidt modstand
  • Udadvendt – Du elsker et miljø åbent miljø hvor tingene går stærkt
  • Arbejdsom – Du ved at vejen til resultater er hårdt og vedholdende arbejde
  • Optimistisk af natur – Du søger løsninger på udfordringer
  • Lyttende – Du lytter og tager imod feedback for at kunne forbedre dig
  • Uden jantelov – Du forstår og respekterer, at dem som laver gode resultater også tjener mange penge

  Din tidligere erfaring er ikke vigtig. For os er dit CV ikke afgørende, sålænge du har viljen og lysten til at blive en god telefonsælger.

  Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

  • Fuldtid: Arbejdstiden er 12:00 til 19:00 mandag-torsdag. 10.00 til 17:00 Fredag. (34 timer pr. uge)
  • Fritid: Arbejdstiden er 16.30 til 20.30 (Minimum 2 vagter pr. uge á hver 3,75 timer)

  Vi holder til i nye lokaler på Frederiksberg, 2 minutter fra Frb. metro station.

  Send os en ansøgning og gerne også dit CV og vi vil inden for 48 timer kontakte dig. Husk i ansøgningen at angive dine kontaktoplysninger, samt om du ønsker at arbejde fuldtid eller fritid. Vedhæft gerne et vellignende billede.

  SalesPartners TM er stiftet i 2015 af Martin Nørtoft og Michael Hove. De har begge en årelang erfaring med salg fra store anerkendte virksomheder. SalesPartners TM er et søsterselskab til SalesPartners A/S, der er stiftet i 1999. Vi har derfor et solidt økonomisk fundament.
   

  Læs mere
 • Job_listing_image

  6. Jun

  Kontorassistenter søges

  1210, København K

  Vi søger nu Kontorassistenter til supplering af vores afdeling i København K.

  Som Kontorassistent for Bestseller Marketing er din opgave at booke ældre borgere ind til høretests i en af de landsdækkende høreklinikker, vi samarbejder med.

  Du vil skulle arbejde i vores CRM-system samt sidde på telefonen og konsultere ældre borgere om eventuelle høreudfordringer. Derfor er det essentielt, at dine talegaver er i orden og du forstår at kommunikere med alle slags mennesker.

  Du vil blive en del af en mindre virksomhed, bestående af 49 medarbejdere heriblandt vores Asssistener, Piccoliner og Management. Vi er en iværksættervirksomhed i vækst, hvorfor vi arbejder efter 'Peter-princippet', hvor du aldrig sidder fast i én stilling, men altid har mulighed for at vækste internt.

  Vi søger medarbejdere til vores hold, der arbejder mandag til torsdag fra klokken 16.00 til 20.30, to gange om 

  ugen. 

  Læs mere
 • Job_listing_image

  21. Jun

  Vi søger en energisk salgskonsulent til Sjælland med bopæl i Storkøbenhavnsområdet. Har du lyst til salg med glimt i øjet, og er du ikke bange for at åbne døre?

  Har du lyst til at:

  • Få en høj performance løn/bonus

  • Skabe relationer og sælge vores populære produkter til detailbutikker

  • Udvikle salget i dit område og skabe din egen succes

  • Få høj performance løn/bonus

   Vi forestiller os:

  • Du stadig er ung og uetableret

  • Du har et solidt salgs-mind-set og går efter at være den bedste

  • Du er resultatorienteret, proaktiv og overbevisende

  • Du arbejder selvstændig, er udadvendt, elsker at være ude blandt nye mennesker og kan tale med hvem som helst

  • Du har kørekort B og interesse for mobiltelefoni

  • Du behersker dansk i både skrift og tale

  • Du bor i Storkøbenhavnsområdet

   Kan du udvikle salget i dit område?
   Som vores nye salgskonsulent tilbringer du langt størstedelen af din tid i ”marken”, hvor du har ansvar for at øge salget af vores produkter ved at pleje eksisterende kunder. Dette indebærer blandt andet, at du sørger for, at vores synlighed er godt repræsenteret via brochurer, plakater, skilte osv. Derudover sørger du for at opdatere kundernes lager, så vores varer altid er på hylderne.

   Det er vigtigt at du er resultatorienteret og samtidig har et glimt i øjet og et smil på læben, så du hurtigt kan skabe en god relation til butikkerne i dit område.

   Om Lebara Mobile:
   Bliv en del af en succesfuld virksomhed. Lebara Mobile tilbyder et internationalt miljø og en spændende hverdag. Vi er en dynamisk virksomhed der opererer internationalt med ambitiøse mål, for vi vil være de bedste. Du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor vi har et rigtig godt kollegialt sammenhold og en god humoristisk omgangstone og sociale aktiviteter.

   Er du interesseret?
   Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Fagerlund på tlf:  50100151.

   Ansøgning og CV bedes du sende pr. e-mail til: jacob.fagerlund@lebara.dk. Skriv ”Salgskonsulent” i emnelinjen.


  Læs mere
 • Job_listing_image

  27. Maj

   ER DU ROSKILDE FESTIVALFAN MED ET STORT SERVICEGEN?

   

  Så har du chancen for at blive en del af vores team af servicevagter på campingområdet P på Roskilde Festival - OG VI VIL GERNE HAVE DIG MED!

   Er du klar til blive en del af et hyggeligt fællesskab med plads til alle? Vi har vores eget medarbejder telt, hvor du kan få mad og drikke under dine vagter og efter din vagt er der plads til hygge og måske en fyraftensøl med kollegaerne.

   

   Som frivillige får du 4 vagter á 8 timer (32 timer i alt) fordelt ud over hele festival. Vi vil gøre vores bedste for at efterkomme dine ønsker angående vagter. Hvis I er flere, der gerne vil på vagt sammen vil vi bestræbe os for også at efterkomme det.

   

   Vi er servicevagter på campingområdet hvilket betyder at vi går rundt i område P og snakker med gæsterne, sørge for de har det godt, hjælper dem, der kunne have brug for det og stå i portene på vores område og tjekke armbånd. Man går altid sammen to og to, ingen går rundt alene.

   

   Skal du være med? Så skriv lidt om dig selv, til vores

  (Man skal min være 18)

   

  E-mail: Roskilde.Festival@Power-Runner.com

   De største festival hilsner

   

  Power- Runner

  Læs mere
 • Job_listing_image

  28. Maj

  Som salgskonsulent hos Copenhagen Sales vil du udvikle din salgsevner og få mulighed for at tjene gode penge imens du har det sjovt.
  Hos os stræber vi efter, at have markedets fedest arbejdsplads. Vi søger derfor endnu flere sociale fuldtids salgskonsulenter med blod på tanden, som har lyst til at være en del af markedets fedeste arbejdsplads. Vi lægger en dyd i, at det skal være sjovt at tage på arbejde, derfor har vi altid det stærke sociale bånd imellem vores ansatte i højsædet

  Bliv del af vores team
  Som salgskonsulent hos Copenhagen Sales består din primære arbejdsopagve i at generee salg telefonisk for nogle af Danmarks største og mest veletablerede TV- og mobilselskaber.  I jobbet vil du løbende blive udviklet, trænet og guidet til at opnå store resultater i et ungt og socialt arbejdsmiljø.

  Erfaring er ikke nødvendigt så længe du har lysten! Vi står for en grundig oplæring som klæder dig godt på til at kunne blive en af Danmarks bedste sælgere og give vores nuværende medarbejdere konkurrence til stregen.

  Vi tror på at et godt miljø skaber de bedste resultater og tilbyder derfor:

  • Target løn på kr. 27.000
  • Fede arrangmenter, fester og fredagsbar
  • Karriermuligheder og personligudvikling
  • En sjov, social og seriøs arbejdsplads
  • Massere af gode kollegaer

  Fast løn og høj provision
  Vi tilbyder en god fast løn, hvor du samtidig vil blive belønnet for dine resultater. Vi har markedets bedste provision, samt garantiløn, som giver dig sikkerhed samt muligheden for at tjene mere end mange veluddannede.

  Lyder ovenstående intessant? Ansøg i dag og hør mere. 
  Ansøg med det samme og få muligheden for at arbejde i en af Danmarks bedste salgsafdeling. Du kan søge på www.copenhagensales.dk/job.
  Du er også altid velkommen til at komme til en af vores ugentlige infomøder. Til infomøderne vil der være en kort præsentation af virksomheden, jobbet, lønmodel osv. Efter infomødet vil der være tid til individuelle jobsamtaler til de interesserede. Du kan tilmelde dig vores infomøde ved at skrive til os direkte på facebook www.facebook.com/CopenhagenSales/ eller på job@copenhagensales.dk

  Vi afholder infomøder hver uge
  Fuldtid: Hver fredag kl. 15:00
  Deltid: Hver torsdag kl. 19:00 

  Arbejdestider
  Fuldtid:
  10:00 - 18:00 mandag - fredag
  Deltid:
  16:30 - 21:00 mandag - fredag, samt mulighed for book vagter i weekenden.

  Vil du lære os lidt bedre at kende?
  Se vores korte video og se lidt mere om hvordan vi arbejder: www.youtube.com/embed/DbwLRqGxwNo?feature=player_embedded
  Eller kom med bare facaden på instagram: www.instagram.com/copenhagensales/

  Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at modtage din ansøgning
  Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at ringe på 30 80 50 90 og spørge efter Kasper Mikkelsen, hvis du vil høre mere.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  28. Maj

  Som salgskonsulent hos Copenhagen Sales vil du udvikle din salgsevner og få mulighed for at tjene gode penge imens du har det sjovt.
  Hos os stræber vi efter, at have markedets fedest arbejdsplads. Vi søger derfor endnu flere sociale fuldtids salgskonsulenter med blod på tanden, som har lyst til at være en del af markedets fedeste arbejdsplads. Vi lægger en dyd i, at det skal være sjovt at tage på arbejde, derfor har vi altid det stærke sociale bånd imellem vores ansatte i højsædet

  Bliv del af vores team
  Som salgskonsulent hos Copenhagen Sales består din primære arbejdsopagve i at generee salg telefonisk for nogle af Danmarks største og mest veletablerede TV- og mobilselskaber.  I jobbet vil du løbende blive udviklet, trænet og guidet til at opnå store resultater i et ungt og socialt arbejdsmiljø.

  Erfaring er ikke nødvendigt så længe du har lysten! Vi står for en grundig oplæring som klæder dig godt på til at kunne blive en af Danmarks bedste sælgere og give vores nuværende medarbejdere konkurrence til stregen.

  Vi tror på at et godt miljø skaber de bedste resultater og tilbyder derfor:

  • Target løn på kr. 27.000 (for fuldtidsmedarbejdere)
  • Fede arrangmenter, fester og fredagsbar
  • Karriermuligheder og personligudvikling
  • En sjov, social og seriøs arbejdsplads
  • Massere af gode kollegaer

  Fast løn og høj provision
  Vi tilbyder en god fast løn, hvor du samtidig vil blive belønnet for dine resultater. Vi har markedets bedste provision, samt garantiløn, som giver dig sikkerhed samt muligheden for at tjene mere end mange veluddannede.

  Lyder ovenstående intessant? Ansøg i dag og hør mere. 
  Ansøg med det samme og få muligheden for at arbejde i en af Danmarks bedste salgsafdeling. Du kan søge på www.copenhagensales.dk/job.
  Du er også altid velkommen til at komme til en af vores ugentlige infomøder. Til infomøderne vil der være en kort præsentation af virksomheden, jobbet, lønmodel osv. Efter infomødet vil der være tid til individuelle jobsamtaler til de interesserede. Du kan tilmelde dig vores infomøde ved at skrive til os direkte på facebook www.facebook.com/CopenhagenSales/ eller på job@copenhagensales.dk

  Vi afholder infomøder hver uge
  Fuldtid: Hver fredag kl. 15:00
  Deltid: Hver torsdag kl. 19:00 

  Arbejdestider
  Fuldtid:
  10:00 - 18:00 mandag - fredag
  Deltid:
  16:30 - 21:00 mandag - fredag, samt mulighed for book vagter i weekenden.

  Vil du lære os lidt bedre at kende?
  Se vores korte video og se lidt mere om hvordan vi arbejder: www.youtube.com/embed/DbwLRqGxwNo?feature=player_embedded
  Eller kom med bare facaden på instagram: www.instagram.com/copenhagensales/

  Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at modtage din ansøgning
  Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at ringe på 30 80 50 90 og spørge efter Kasper Mikkelsen, hvis du vil høre mere.

   

  Læs mere
 • Job_listing_image

  31. Maj

  Når vi søger og træner salgstalenter, leder vi i højere grad efter entusiasme og gåpåmod end erfaring og uddannelse. Vores nye kolleger starter alle fra samme udgangspunkt og får præsenteret de samme muligheder og vilkår. Du vil gennemgå vores gennemtestede uddannelsesprogram, MMD, som sørger for, at du får det rette fundament til på egen hånd og sammen med din coach at udvikle dig personligt og professionelt. Hvor langt du ønsker at føre din karriere i Storm Group er op til dig. Hvad end du har ambitioner om at blive salgskonsulent eller salgsdirektør er mulighederne åbne.

  I enhver salgsorganisation er performance et evigt fokus. Men vi lever også for at motivere og udvikle unge talenter. Derfor er vigtigt for os at skabe imødekommende sociale teams og sørge for, at vi har det sjovt i alt, hvad vi laver sammen i og udenfor kontoret.

  Hvad leder vi efter?

  Når vi udvælger vores kandidater, leder vi ikke efter årelang erfaring eller uddannelse indenfor et specifikt område. Vi leder efter mennesker med personlighed samt 3 vigtige parametre, som du vil blive vurderet på til en jobsamtale, nemlig:

  • Viljen til at lære: Vi giver dig redskaberne til at få succes med salg og kommunikation, men det er op til dig at bruge dem. Derfor søger vi kollegaer, som er åbne for nye input og som vil være med til at levere ekstraordinære resultater - også når vi zoomer ind på kvaliteten, teamspirit og udviklingspotentiale.

  • Stamina: Det kan være hårdt arbejde at være salgskonsulent. Derfor leder vi efter kolleger, som er vedholdende, tålmodige, hårdtarbejdende, resultatorienterede og villige til at gå den ekstra mil for at nå sit mål.

  • Entusiasme: I teamet handler det også om at have det sjovt! Så det er et kæmpe plus, hvis du har et positivt mindset, er smilende, passioneret og entusiastisk omkring dit arbejde, dine kolleger og din fritid.

  WHAT DO WE DO? We deliver better sales!

  En typisk hverdag for en salgskonsulent i Storm Group starter på kontoret kl. 09.00. Alle salgskonsulenter mødes til en fælles fejring af gårsdagens succeser og et kig på forbedringsmuligheder. Efter morgentræningen deles teamet op i hold, og du tager med din makker mod den bookede lokation og møder interesserede kunder i øjenhøjde. Det vil typisk være i storcentre eller indkøbs-miljøer, hvor kunderne er indstillet på at høre om de attraktive  tilbud. Du vil repræsentere store nationale og internationale virksomheder indenfor bl.a. velgørenhed, energi og telefoni. Arbejdsdagen slutter kl. 17:00 og transporttiden til/fra lokationen bruges til bonding og evaluering. Der vil kun lejlighedsvis være weekendarbejde.

  Sådan tager du del i løjerne

  Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og tror jobbet er noget for dig, ser vi frem til at modtage dit CV. Her kan du finde 10 tips til dit CV. Vores rekrutteringsproces består af 5 trin, efter vi har modtaget din ansøgning: selekteringscreening1. intervieworienteringsdag og træningsdag.

  Den første samtale tager udgangspunkt i de 3 ovenstående parametre. De kandidater, som klarer sig igennem nåleøjet, inviteres på en orienteringsdag, hvor en manager fortæller mere om arbejdet, lønsystem, arbejdstider, vilkår m.m. På det sidste trin, træningsdagen, bliver der underskrevet kontrakt, trænet salgsteknikker og produktkendskab.

  Ansøg gennem linket eller send dit CV til Recruiter, Jurgita Petkute via mail: job@stormgroup.dk - skriv “Salgskonsulent Købanhavn” i emnefeltet

  Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål, vi får i rekrutteringsprocessen - finder du ikke, hvad du leder efter, kan du også benytte chatten nederst i højre hjørne.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  31. Maj

  Chauffør Domino

  2770, Kastrup

  Vi åbner snart en ny butik i Kastrup, og søger i den forbindelse nye medarbejdere der ønsker at arbejde som chauffører i vores nye butik.

  Som chauffør består dit arbejde i at udbringe pizzaer til de af vore kunder der bestiller mad til levering, primært på scooter. Vores chauffører er Domino’s ansigt udadtil, så det er derfor vigtigt du har let til smil, og generelt er meget serviceminded.

  Til alle chauffører på +16 år, så er knallertkørekort en forudsætning for ansættelse.

  For chauffører +18 år, er kørekort i kategori B en forudsætning for ansættelse.

  Du vil blive en del af et energisk team, hvor der altid er fyldt med god stemning.

  Erfaring og kompetencer:

  • Du skal være fleksibel og serviceminded
  • Du skal være i stand til at arbejde effektivt
  • Du skal være klar på weekend og aftenarbejde
  Læs mere
 • Job_listing_image

  31. Maj

  Pizzabager Domino

  2770, Kastrup

  Vi åbner snart en ny butik i Kastrup, og søger i den forbindelse nye medarbejdere der ønsker at arbejde som pizzabagere i vores nye butik.

  Som pizzabager er din primære opgave inde i selve butikken. Du står sammen med dine kollegaer i restauranten for tilberedningen af pizzaer og tilbehør.

  Du vil blive oplært i hvordan vi tilbereder vores lækre pizzaer, og altid sørger for at de er perfekt, når vi leverer dem til kunden. Du vil ligeledes også blive oplært i at sørge for at vores hygiejneforhold altid er i top, da vi går meget op i kun at have elite-smileys.

  Der er altid fart på i vores restauranter. Du skal være forberedt på at arbejde en smule under pres, og være klar at give en hjælpende hånd til dine kollegaer når der er travlt.

  Du vil være en del af et ungt og energisk team, som alle sammen elsker at gå på arbejde.

  Erfaring og kompetencer:

  • Du skal være fleksibel og serviceminded
  • Du skal være i stand til at arbejde effektivt
  • Du skal være klar på weekend og aftenarbejde
  Læs mere
 • Job_listing_image

  31. Maj

  Chauffør Domino

  2600, Glostrup

  Som chauffør består dit arbejde i at udbringe pizzaer til de af vore kunder der bestiller mad til levering, primært på scooter. Vores chauffører er Domino’s ansigt udadtil, så det er derfor vigtigt du har let til smil, og generelt er meget serviceminded.

  Til alle chauffører på +16 år, så er knallertkørekort en forudsætning for ansættelse.

  For chauffører +18 år, er kørekort i kategori B en forudsætning for ansættelse.

  Du vil blive en del af et energisk team, hvor der altid er fyldt med god stemning.

  Erfaring og kompetencer:

  • Du skal være fleksibel og serviceminded
  • Du skal være i stand til at arbejde effektivt
  • Du skal være klar på weekend og aftenarbejde
  Læs mere
Sortér efter
loading

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser