Privat-konto

eller

Allerede har en konto ? Log ind nu

Priser

Dage 30
Pris 1.495,-

Prisen er eksklusiv moms

Udfyld

Allerede har en konto ? Log ind nu

eller

Nulstil din adgangskode nedenfor

Tilbage til login

Ledige stillinger

Sortér efter
 • Job_listing_image

  31. Okt

  SalesPartners TM søger ihærdige og udadvendte salgskonsulenter, der kan varetage telefonsalget for flere af Danmarks største virksomheder.

  SalesPartners TM er strategisk telemarketingvirksomhed, hvor vores mission er at være vore kunders eksekveringspartner i deres telemarketingpprocess. Vi er et søsterselskab til konsulentvirksomheden SalesPartners A/S, og arbejder med nogle af Danmarks bedste brands og største virksomheder.

  Som medarbejder hos SalesPartners TM, kan du se frem til:

  • At blive trænet og uddannet inden for salg og kommunikation.
  • Jævnlige salgskonkurrencer, hvor du kan vinde alt fra biografgavekort til en rejse.
  • Et stærkt sammenhold og mange sociale arrangementer.
  • En super salgskultur og en virksomhed/ledelse hvor vi hylder dem som performer
  • Ordnende forhold. Vi overholder alle love og regler. Vi betaler feriepenge, og behandler altid vores medarbejdere fair og ordentligt.

  Løn:

  • Fuldtidsansat: En basisløn på 15.000 kr pr. måned, samt en attraktiv bonusordning. (Vi forventer, at du som absolut minimum tjener 25.000 kr i samlet månedsløn).
  •  Fritidsansat:
   • 18 år+ Du får 110 kr/timen, og derudover en attraktiv timebonus (Vi forventer, at du som absolut minimum tjener 150 kr i samlet timeløn)
   • 16-17 år: Du får 80 kr/timen, og derudover en attraktiv timebonus (Vi forventer, at du som absolut minimum tjener 120 kr i samlet timeløn)

  For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du er:

  • Resultatorienteret – Du elsker et konkurrencemiljø, hvor dine resultater er synlige for andre
  • En vinder – Du er ikke typen som giver op, fordi at du møder lidt modstand
  • Udadvendt – Du elsker et miljø åbent miljø hvor tingene går stærkt
  • Arbejdsom – Du ved at vejen til resultater er hårdt og vedholdende arbejde
  • Optimistisk af natur – Du søger løsninger på udfordringer
  • Lyttende – Du lytter og tager imod feedback for at kunne forbedre dig
  • Uden jantelov – Du forstår og respekterer, at dem som laver gode resultater også tjener mange penge

  Din tidligere erfaring er ikke vigtig. For os er dit CV ikke afgørende, sålænge du har viljen og lysten til at blive en god telefonsælger.

  Vi har særdeles fleksible arbejdstider:

  • Fuldtid: Arbejdstiden er 12:00 til 19:00 mandag-torsdag. 10.00 til 17:00 Fredag. (34 timer pr. uge)
  • Fritid: Arbejdstiden er 16.30 til 20.30 (Minimum 2 vagter pr. uge á hver 3,75 timer)

  Send os en ansøgning og gerne også dit CV og vi vil inden for 48 timer kontakte dig. Husk i ansøgningen at angive dine kontaktoplysninger, samt om du ønsker at arbejde fuldtid eller fritid. Vedhæft gerne et vellignende billede.

  SalesPartners TM er stiftet i 2015 af Martin Nørtoft og Michael Hove. De har begge en årelang erfaring med salg fra store anerkendte virksomheder. SalesPartners TM er et søsterselskab til SalesPartners A/S, der er stiftet i 1999. Vi har derfor et solidt økonomisk fundament.
   

  Læs mere
 • Job_listing_image

  31. Okt

  Har du stærke overtalelsesevner og tager aldrig et nej for et nej samtidig med, at du formår at yde en sublim kundeservice? Så er det dig, vi søger til vores salgsteam i København. 

   

  Vi beskæftiger 100 fuldtidsmedarbejdere fordelt på tre forskellige sites. Lige nu søger vi sælgere til vores kontor i København.

   

  Vi ligger til på Islands Brygge. Københavns nye hjerte, tæt på alle transport muligheder, så ingen undskyldning for ikke, at kunne komme.

   

  Hos os vil du indgå i et dynamisk team af dedikerede og kvalitetsbevidste kolleger, som evner at balancere mellem salg og service. Vi vægter samarbejdet i teamet meget højt og derfor har vores medarbejder altid indflydelse på deres arbejdsdag.

  Det tilbyder vi:

  Vi arbejder med branchens bedste  kunder og de nyeste systemer. Vi skaber resultater, der ikke er set før i telemarketingbranchen og samler kun på succesoplevelser – både for ansatte og kunder.

  Vi gør meget ud af at adskille os fra andre callcentre, men det der gør SalesGroup helt speciel er  blandt andet, at:

  • Vi giver fast garantiløn + provision
  • Vi ved og anerkender, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource.
  • Vi forstår, at telemarketing er et hårdt og ensformigt arbejde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at skabe en fest på kontoret HVER DAG. Visionen er, at du skal glæde dig til at komme på arbejde.
  • SG Marketing består af eventyrlystne unge sælgere - både på medarbejder- og ledelsesniveau. Her er ingen ledere eller direktører med fine fornemmelser. Der er plads til alle, og vi sætter os grundigt ind i dine styrker og svagheder, så vi sikre, at du bliver en succes.
  • Vi ønsker, at du som ansat bliver uddannet og oplært i salgsbranchen, samtidig med at du dygtiggøre dig hver dag. Hos SalesGroup har vores medarbejdere medindflydelse - vi lytter til og forstår vores ansatte
  • Personlig bonus og variabel provisionsordning til udbetaling hver måned
  • Gode karrieremuligheder i en virksomhed, der konstant er i udvikling

  Det vi forventer af dig:

  Som person forventer vi, at du er åben og social og er med til at bidrage til sammenholdet og den gode stemning i teamet. Vi går meget op i, at vi har et unikt sammenhold både på og udenfor arbejdet, og at alle ansatte får en fed oplevelse hos SalesGroup.

  • Du skal kunne lide at have MANGE kundedialoger over telefonen i løbet af en arbejdsdag, og du skal kunne håndtere mange forskelligartede kunder og opkald.
  • Du er flydende til dansk både mundtligt og skriftligt. 
  • Som sælger forventer vi, at du har en seriøs og professionel tilgang til dit arbejde, og at du bliver motiveret af at lave gode resultater. Vi forlanger ikke, at du har omfattende erfaring med salg, men vi forventer derimod, at du har masser af gå-på-mod og er ivrig efter at lære faget og udvikle dine evner som sælger.

  Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor dine arbejdstider vil blive mandag til torsdag fra 10-18 og fredag kl 10-17:30.

  Hos os har du mulighed for at flytte rundt mellem vores tre sites. Det betyder, at du efter en periode i eksempelvis København kan flytte til Barcelona eller Thailand og få nye oplevelser, samtidig med du fortsætter din karriere i SalesGroup.

  Vi er klar på at give dig en oplevelse for livet, så send os din ansøgning NU til:
  jobcph@salesgroup.dk

  Vi glæder os til at høre fra dig!

   

   

  Læs mere
 • Job_listing_image

  19. Okt

  Student Assistant, Legal

  1175, København K

  Do you want to be a part of a high-performance global team, combining your theoretical knowledge with practical experience within contract and claims management?
  WorldTicket is one of the world’s leading providers of IT sales solutions for mid-sized and regional airlines. Every year, almost 10 million flight tickets are sold to passengers through our IT solutions.
  Our customers, the airlines, are located in Europe, Africa and Asia and our +100 employees are distributed between our offices in Copenhagen, Warsaw, Kiev, Bangkok and China.
  As a Student Assistant (Legal) in World Ticket, your primary tasks will be to support the company with handling various contractual disputes, claims reporting and developing standard templates.

  Primary Job Functions
  You will primarily be responsible for:
  - provide hands-on assistance with preparing legal cases in contractual disputes, including collection of data, building timelines and collecting key information
  - carry out legal case work in respect of light/moderate contractual disputes such as notification letters, settlement papers, etc.
  - ensure that our claims reporting systems are fully functional and duly updated
  handle other ad hoc legal and administrative tasks

  Candidate profile
  The right candidate for this position comes with:
  - is currently studying law or another relevant field related to law and will start on a master's programme in law after the summer holidays
  - has knowledge of and interest in commercial contract law and maybe also construction law
  - is attentive to detail and a quick learner
  - speaks and write English and Danish fluently
  - is self-driven and able to work independently as well as being structured and having a well-developed logical sense

  We Offer
  A challenging position with opportunities for personal and professional development. You will have the opportunity to joining and working with a global team with ambitious colleagues in multiple locations.
  We offer a fulfilling work environment for professional as well as personal development and a great opportunity to advance your qualifications and skill set from a job in the IT - and travel sector.
  We offer a part time position with an average working time of 10-12 hours per week.

  Application Process
  We look forward to receiving your application, CV and diplomas no later than the 30th of September 2017 at job@worldticket.net. Thus, we will continuously assess the job applications and conduct interviews in order to employ the best suitable candidate as soon as possible.

  More Information?
  If you need more information about our company, please visit our website www.worldticket.com  

  Any questions to the position may be directed to the email above.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  18. Nov

  CBRE søger studentermedhjælper til Marketing & Communications

  CBRE er verdens største erhvervsejendomsrådgiver og repræsenteret med over 500 kontorer i 60 lande med mere end 70.000 medarbejdere. CBRE Danmark har kontor i København og Aarhus og vi yder professionel rådgivning inden for salg, køb, udlejning, vurdering, rådgivning og administration af fast ejendom. CBRE Danmark indgår i CBRE’s globale ambition om at skulle vækste betragteligt i de kommende år.

  CBRE Danmark A/S hører under CBRE Group Inc. med hovedkontor i Los Angeles. Virksomheden er noteret på New York Stock Exchange og er et Fortune 500 selskab.

  CBRE tilbyder

  • Et miljø med en blanding af unge ambitiøse medarbejdere og branchens mest erfarne medarbejdere
  • Et opgavefelt med stor variation, hvilket medfører afvekslende arbejdsdage
  • Følelsen af at arbejde i en global kontekst, men med fokus på danske erhvervsejendomme
  • Fleksible arbejdstider der tilpasses studiet og arbejdsspidsbelastning, ca. 10-15 timer ugentligt
  • Et sundt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone i et åbent kontorlandskab
  • Attraktiv løn og personalegoder

  Jobbet i Marketing & Communications

  CBRE’s Marketing & Communications team er ansvarlig for den overordnede positionering og branding af CBRE og dets medarbejdere - internt såvel som eksternt. Som studentermedhjælper i Marketing & Communications, vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

  • Annonceopsætning
  • dk og transaktionshjemmesider
  • LinkedIn- og web-bannere
  • Mindre skriftlige kommunikationsopgaver
  • Outdoor-skilte
  • Redigering af billeder, brochurer samt diverse invitationer, kort m.m.
  • I øvrigt forefaldende opgaver, som forefindes i en marketingsafdeling på et mæglerkontor

  Forventninger til kandidaten

  • Du er vant til at arbejde i InDesign og PhotoShop  
  • Du er selvkørende og opsøgende som person
  • Du er stærk skriftligt
  • Du er kreativ og iderig
  • Du har flair for sociale medier
  • Da engelsk er vores koncernsprog, forventes du at være flydende både skriftligt og mundtligt
  • Opgaverne kan variere meget, hvorfor det forventes, at du altid er klar til at tackle nye opgaver med opløftet pande og gå-på-mod
  • Da vi arbejder meget i teams, forventes du at være dygtig til at samarbejde, kommunikere og i det hele taget have en udadvendt personlighed

  Søg nu

  Hvis du ønsker at søge jobbet som studentermedhjælper hos CBRE Marketing & Communications, skal du sende dit CV og en motiveret ansøgning til HR Assistent Malou Dalsgaard Ullerup på malou.ullerup@cbre.com. Eventuelle spørgsmål angående stillingen kan rettes til Malou Dalsgaard Ullerup +45 32 64 02 69 eller Senior Marketing Specialist Lene Slot Jørgensen +45 32 64 02 62. Vi forventer at afholde samtaler primo november 2017.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  19. Nov

  Kickstart din salgskarriere i salgsafdelingen hos Plenti – Danmarks hurtigst voksende teleselskab, hvor vi har en vision om sideløbende at uddanne dig til en dygtig sælger med stort fokus på din udvikling og trivsel.

  Om jobbet:

  Som en del af salgsteamet får du en hverdag med en personlig udviklings- og karriereplan.
  Dit arbejde består af at sælge Plenti’s mobilabonnementer via telefon, mandag-torsdag i tidsrummet 10-18 og fredag 10-16.
  Det er ikke et krav, at du har erfaring med salg. Det vigtigste er, at du brænder for at sælge, at du er ambitiøs og udadvendt samt tager medansvar for afdelingens mål. Sideløbende med dit job går du igennem vores salgsakademi, hvor du får en grundig oplæring af salgsteknikker, og bliver tillært vigtige kompetencer, som kan bruges i din videre karriere. Herefter vil du komme på et mentorforløb med fokus på din fremtid.

  Hvorfor vælge Plenti?

  • Vi tager ansvar for din professionelle udvikling
  • Du vil få en fast grundløn, med mulighed for bonus uden loft
  • Du vil blive tildelt en mentor, som vil vejlede dig til dit fremtidige karriereforløb
  • Du vil blive uddannet via Plenti Sales Academy
  • Du bliver en del af et fantastisk fællesskab

  Vi er et ungt team af dedikerede medarbejdere, som inspirerer hinanden og løfter i flok. Vi er passionerede ambassadører for Plenti med stor fokus på salg, og vi har høje ambitioner for vores medarbejdere.

  Som ny sælger hos Plenti er du:

  • Ambitiøs
  • Selvsikker
  • Empatisk
  • Teamplayer

  Hvis du kan se dig selv i overstående, og ønsker at høre nærmere, så ansøg hurtigst muligt, da vi løbende kalder til samtale.
  Kontakt vores HR- Koordinator Amalie Slinger på 31771857 eller send din ansøgning til job@plenti.dk

  Læs mere
 • Job_listing_image

  23. Okt  I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

  Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

  Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

  I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

  5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

  Om jobbet

  Om jobbet

  Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
  • Betjene kunderne ved kassen
  • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
  • Fylde varer op på hylderne


  Om dig

  Om dig

  Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

  • Er smilende og glad for kundekontakt
  • Tager initiativ og er hjælpsom
  • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
  • Trives i en travl hverdag
   


  Vi tilbyder

  Vi tilbyder

  I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

  5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

  1. Branchens bedste sammenhold
  2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
  3. Garanteret udvikling og uddannelse
  4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
  5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene
   
  Læs mere
 • Job_listing_image

  23. Okt

  Butiksassistent - København N

  2200, København N


  I Lidl arbejder vi hårdt, mens vi har det sjovt. Sådan vil dine nye kolleger beskrive deres job i Lidl. Når vi møder ind, smøger vi ærmerne op og giver alt, hvad vi kan for at levere Danmarks bedste indkøbsoplevelse. Men bare rolig, vi har altid overskud til at have det sjovt sammen og hjælpe hinanden. For sådan er det at arbejde i Lidl – vi tror på, at sammenhold er vinderhold.

  Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

  Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

  I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

  5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

  Om jobbet

  Om jobbet

  Det allervigtigste i dit job bliver at sørge for, at vores kunder får en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan både tale med Hr. Jensen på hans daglige besøg i butikken, og give den travle småbørnsfamilie et smil med på vejen. Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • Give vores kunder fremragende service under hele deres indkøbsoplevelse
  • Betjene kunderne ved kassen
  • Sørge for, at butikken altid er flot og skinnende ren
  • Fylde varer op på hylderne


  Om dig

  Om dig

  Når du starter i Lidl, får du et grundigt oplæringsforløb, og vi slipper dig ikke løs i butikken, før du har styr på vores processer. Derfor er det ikke afgørende for os, at du har erfaring fra butik. Til gengæld forventer vi, at du:

  • Er smilende og glad for kundekontakt
  • Tager initiativ og er hjælpsom
  • Holder af faste rammer og har fokus på detaljen
  • Trives i en travl hverdag
   


  Vi tilbyder

  Vi tilbyder

  I Lidl lover vi dig, at du lykkes, og nu skal du høre hvorfor: I Lidl overlader vi intet til tilfældighederne. Heller ikke din udvikling. Fra din første arbejdsdag kan du blive en del af et ambitiøst karriereforløb, der ikke fås bedre i branchen. Og det gælder for alle i Lidl – uanset om du arbejder fuldtid eller deltid.

  5 gode grunde til at blive butiksassistent i Lidl:

  1. Branchens bedste sammenhold
  2. Ansvarsfulde opgaver, og mulighed for at gøre en positiv forskel for vores kunder
  3. Garanteret udvikling og uddannelse
  4. Gode karrieremuligheder, hvis du har ambitioner om mere
  5. God løn og en arbejdsplads, hvor der er styr på tingene
   
  Læs mere
 • Job_listing_image

  15. Nov

  Vil du arbejde med kvantitative og kvalitative undersøgelser? I mploy løser vi en række forskelligartede opgaver inden for beskæftigelses-, uddannelses- og socialområdet. Lige nu søger vi en praktikant til foråret 2017, som vil komme til at indgå i arbejdet med at udvikle og udarbejde undersøgelser, analyser og evalueringer til vores kunder.

  Om dig

  Du er i gang med eller står over for at skulle påbegynde overbygningen på din samfundsvidenskabelige eller humanistiske uddannelse (sociologi, socialt arbejde, statskundskab eller lign.) og har afsluttet de første år med gode resultater. Du har stor interesse for at arbejde med en blanding af mennesker, politik og jura, og du har måske allerede arbejdsmarkedserfaring inden for samme.

  Endvidere er det en fordel, hvis du:

  • Har interesse for og evt. praktisk kendskab til de store velfærdsområder herunder beskæftigelses-, uddannelses- og/eller socialområdet
  • Er metodisk stærk og evt. har praktisk erfaring med kvalitative og/eller kvantitative metoder
  • Er analytisk skarp og iderig
  • Har lyst til at bringe dine teoretiske kvalifikationer og viden inden for feltet i spil i den konkrete opgaveløsning for mploys kunder
  • Er en god skriftlig og mundtlig formidler
  • Trives med at arbejde efter korte deadlines
  • Har lyst til at stifte nærmere bekendtskab med et dynamisk og fagligt stærkt konsulenthus, hvor der er højt til loftet

  Om os

  I mploy vil du komme til at arbejde i et ambitiøst konsulentfirma med godt 20 medarbejdere, som arbejder ud fra vores kontorer i København. Vi udarbejder mange forskellige typer af undersøgelser, analyser, evalueringer og kompetenceudviklingsforløb. Vi rådgiver derudover den offentlige sektor om organisering, kompetenceudvikling, styring og ledelse mv. Vores kunder inkluderer styrelser, en lang række kommuner, arbejdsmarkedets parter m.fl.

  Som praktikant hos mploy vil du blive tilknyttet et eller flere projekter og indgå som en del af et team på lige fod med andre medarbejdere i mploy.

  Som praktikant i enhed for tværfaglig indsats vil du bidrage til den konkrete opgaveløsning og fx arbejde med:

  • Udvikling af tilbud og opgaveløsninger
  • Udarbejdelse af undervisningsmateriale og deltage som back-up ved selve undervisningen ifm. kompetenceudvikling
  • Kvalitativ dataindsamling, databehandling og analyse
  • Formidling af resultater, fx udarbejdelse af opsamlinger, skriftlige produkter og afrapportering

  Vi tilrettelægger et introforløb for dig som praktikant og giver dig mulighed for at være med på opgaver, som er relevante for både dig og dit studium. Samtidig får du tilknyttet en fast sparringspartner under dit praktikforløb.

  Praktikperioden er fra 1. februar 2018 - 31. juni 2018 (eller efter nærmere aftale). Send en kortfattet ansøgning til job@mploy.dk senest den 15. november og vedhæft CV, eventuelle anbefalinger samt karakterudskrift. Vi behandler løbende ansøgninger og indkalder til samtaler.

  Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Chef for intern udvikling og administration Line Bjørg Jensen på lbj@mploy.dk eller 28148065.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  24. Nov

  Når vi søger og træner salgstalenter, leder vi i højere grad efter entusiasme og gåpåmod end erfaring og uddannelse. Vores nye kolleger starter alle fra samme udgangspunkt og får præsenteret de samme muligheder og vilkår. Du vil gennemgå vores gennemtestede uddannelsesprogram, MMD, som sørger for, at du får det rette fundament til på egen hånd og sammen med din coach at udvikle dig personligt og professionelt. Hvor langt du ønsker at føre din karriere i Storm Group er op til dig. Hvad end du har ambitioner om at blive salgskonsulent eller salgsdirektør er mulighederne åbne.

  I enhver salgsorganisation er performance et evigt fokus. Men vi lever også for at motivere og udvikle unge talenter. Derfor er vigtigt for os at skabe imødekommende sociale teams og sørge for, at vi har det sjovt i alt, hvad vi laver sammen i og udenfor kontoret.

  Hvad leder vi efter?

  Når vi udvælger vores kandidater, leder vi ikke efter årelang erfaring eller uddannelse indenfor et specifikt område. Vi leder efter mennesker med personlighed samt 3 vigtige parametre, som du vil blive vurderet på til en jobsamtale, nemlig:

  • Viljen til at lære: Vi giver dig redskaberne til at få succes med salg og kommunikation, men det er op til dig at bruge dem. Derfor søger vi kollegaer, som er åbne for nye input og som vil være med til at levere ekstraordinære resultater - også når vi zoomer ind på kvaliteten, teamspirit og udviklingspotentiale.

  • Stamina: Det kan være hårdt arbejde at være salgskonsulent. Derfor leder vi efter kolleger, som er vedholdende, tålmodige, hårdtarbejdende, resultatorienterede og villige til at gå den ekstra mil for at nå sit mål.

  • Entusiasme: I teamet handler det også om at have det sjovt! Så det er et kæmpe plus, hvis du har et positivt mindset, er smilende, passioneret og entusiastisk omkring dit arbejde, dine kolleger og din fritid.

  WHAT DO WE DO? We deliver better sales!

  En typisk hverdag for en salgskonsulent i Storm Group starter på kontoret kl. 09.00. Alle salgskonsulenter mødes til en fælles fejring af gårsdagens succeser og et kig på forbedringsmuligheder. Efter morgentræningen deles teamet op i hold, og du tager med din makker mod den bookede lokation og møder interesserede kunder i øjenhøjde. Det vil typisk være i storcentre eller indkøbs-miljøer, hvor kunderne er indstillet på at høre om de attraktive  tilbud. Du vil repræsentere store nationale og internationale virksomheder indenfor bl.a. velgørenhed, energi og telefoni. Arbejdsdagen slutter kl. 17:00 og transporttiden til/fra lokationen bruges til bonding og evaluering. Der vil kun lejlighedsvis være weekendarbejde.

  Sådan tager du del i løjerne

  Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og tror jobbet er noget for dig, ser vi frem til at modtage dit CV. Her kan du finde 10 tips til dit CV. Vores rekrutteringsproces består af 5 trin, efter vi har modtaget din ansøgning: selekteringscreening1. intervieworienteringsdag og træningsdag.

  Den første samtale tager udgangspunkt i de 3 ovenstående parametre. De kandidater, som klarer sig igennem nåleøjet, inviteres på en orienteringsdag, hvor en manager fortæller mere om arbejdet, lønsystem, arbejdstider, vilkår m.m. På det sidste trin, træningsdagen, bliver der underskrevet kontrakt, trænet salgsteknikker og produktkendskab.

  Ansøg gennem linket eller send dit CV til: job@stormgroup.dk - skriv “Salgskonsulent Købanhavn” i emnefeltet

  Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål, vi får i rekrutteringsprocessen - finder du ikke, hvad du leder efter, kan du også benytte chatten nederst i højre hjørne.

  Læs mere
 • Job_listing_image

  31. Okt

  Chauffør Domino

  2770, Kastrup

  Vi åbner snart en ny butik i Kastrup, og søger i den forbindelse nye medarbejdere der ønsker at arbejde som chauffører i vores nye butik.

  Som chauffør består dit arbejde i at udbringe pizzaer til de af vore kunder der bestiller mad til levering, primært på scooter. Vores chauffører er Domino’s ansigt udadtil, så det er derfor vigtigt du har let til smil, og generelt er meget serviceminded.

  Til alle chauffører på +16 år, så er knallertkørekort en forudsætning for ansættelse.

  For chauffører +18 år, er kørekort i kategori B en forudsætning for ansættelse.

  Du vil blive en del af et energisk team, hvor der altid er fyldt med god stemning.

  Erfaring og kompetencer:

  • Du skal være fleksibel og serviceminded
  • Du skal være i stand til at arbejde effektivt
  • Du skal være klar på weekend og aftenarbejde
  Læs mere
Sortér efter
loading

Let’s Connect!

JobAgent

Få en email, når der er nye jobs, der matcher dine ønsker.

Tilmeld JobAgent

Tilmeld nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev holder du dig hele tiden opdateret om de mest populære jobs. Samtidig er der også artikler og debatindlæg, hvor du vil blive introduceret til relevante nyheder inden for studiemiljøet.

Smiley face

Copyrights © Ungarbejde.dk ApS. All Rights Reserved

Persondatapolitik | Regler og betingelser